VERDICT: CRIMA? Ancheta in cazul preotului din Arad gasit impuscat in cap contureaza, tot mai mult, ipoteza unui atac premeditat

Politistii din Arad sunt in alerta maxima, dupa ce un preotul paroh din localitatea Hasmas, Pele Cucu, in varsta de 54 de ani, a fost gasit impuscat in cap.


Cadavrul a fost descoperit, miercuri dimineata, de sotia sa, la pescaria familiei situata intre localitatile Tagadau si Comanesti, dupa ce femeia s-a alertat ca sotul nu-i raspundea la telefon.

Arma cu care s-a impuscat este una de vanatoare, calibru 12 mm, insa, deocamdata, nu cunosc imprejurarile in care s-a produs tragedia, daca este vorba despre o descarcare accidentala a armei sau poate fi luat in calcul un atac premeditat.

”Din primele cercetari efectuate, avem in vedere fie un accident, fie o sinucidere”, a declarat, initial, procurorul de caz, in conditiile in care anchetatorii au gasit arma pozitionata intre picioarele victimei, cu teava indreptata spre cap, ceea ce ar contura una dintre cele doua ipoteze avansate de procurori. Respectiv, posibilitatea ca, in urma unei descarcari accidentale, proiectilul sa fi nimerit fata preotului, iar ranile sa-i fi provocat moartea instantanee.

Totusi, date de ultima ora releva faptul ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu iau tot mai mult in considerare varianta unui atac premeditat, ipoteza sustinuta expertiza medico-legala, cercetarile criminalistilor si de faptul ca preotul nu detinea in proprietate nicio arma. (V.E.)

Leave a Reply