Judecatoarea care l-a achitat pe medicul Serban Bradisteanu in dosarul mitei de 4 milioane de euro, suspendata din functie! “Denuntul unui condamnat poate sa ingrope cariera unui judecator?”

Plasata in arest la domiciliu in dosarul in care procurorii DNA o cerceteaza pentru coruptie, respectiv incasarea unei mite de 50.000 de euro, judecatoarei Elena Burlan-Puscas, de la Tribunalul Bucuresti, a fost suspendata din functie.


Astazi, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a luat act de aceasta suspendare, care s-a impus ca efect al masurii preventive, in conditiile in care magistratul nu mai poate sa vina la serviciu.

Numele judecatoarei Elena Burlan-Puscas, sotia fostului fotbalist si candidat la sefia FRF Marcel Puscas, a fost legat de mai multe dosare celebre, printre care si cel in care a fost achitat medicul timisorean Serban Bradisteanu, acuzat de abuz in serviciu si primirea de foloase necuvenite, dupa ce ar fi primit mita 4 milioane si jumatate de euro in legatura cu o licitatie pentru echiparea spitalelor penitenciar.

”Daca un denunt al unui condamnat care vrea sa-si usureze situatia poate sa ingroape cariera unui judecator, atunci asta este tara in care traim si ne meritam soarta”, a spus Elena Burlan-Puscas, care se declara un judecator corect. (V.E.)

One thought on “Judecatoarea care l-a achitat pe medicul Serban Bradisteanu in dosarul mitei de 4 milioane de euro, suspendata din functie! “Denuntul unui condamnat poate sa ingrope cariera unui judecator?”

  1. Da doamna judecator, denuntul unui condamnat poate sa ingroape cariera unui judecător corupt, fireste, insa nu vă supărați cine v a plasat in arest la domiciliu, un judecător corect ca dvs. sau un judecator corupt? Cine a dat aviz de arestare, un CSM corupt sau un CSM corect? Aceasta e întrebarea, a fi un judecător corect sau un judecator corupt si santajabil de catre DNA! Dacă sunteti nevinovata, nu vă faceti griji, un judecator corect ca dvs v a observa lucrul acesta peste 7, 8 ani și v i se v a face dreptate! Iar daca sunteti vinovată la ce folos sa vi se facă dreptate?

Leave a Reply