Roxana Iliescu a decis sa renunte la politica! “Mi-am scris demisia din PMP. Implicit, imi voi da demisia si din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis”

Avocata Roxana Iliescu a decis sa puna punct scandalului public iscat in jurul demisiei sale din PMP si sa-si completeze anuntul buclucas postat, in 11 mai, pe Facebook cu cererea olografa solicitata de Prefectura Timis, care sa permita prefectului emiterea ordinului de incetare a mandatului de consilier judetean inainte de termen.


Totodata, a anuntat ca demisioneaza si din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

Acesta hotarare vine pe fondul excluderii din partid a doi dintre sustinatorii sai fideli, Ramona Dzitac si Fedor Masnita, din PMP Lugoj, care au facut scandal la alegerile organizate la sfarsitul lunii martie, dar si a tensiunilor, de astazi, de la sedinta Consiliului Executiv National.

Este posibil ca presedintele Traian Basescu sa-i fi reprosat avocatei din Timis mesajul fraudulos postat pe Facebook, in urma cu cateva zile, cand a anuntat ca de comun acord au hotarat sa amane orice decizie privind eventuala sa demisie din PMP, situatia urmand sa fie clarificata la Congresul PMP din iunie. Ulterior, deputatul Cornel Samartinean a dezmintit aceasta tentativa de manipulare a opiniei publice, precizand ca nu a existat nicio discutie intre Basescu si Iliescu pe aceasta tema.

”Am considerat ca stau de vorba cu oameni seriosi. Astazi mi s-a confirmat contrariul. In acest moment, nu mai exista loc de intoarcere. Mi-am scris demisia din Partidul Miscarea Populara. Decizia mea este irevocabila. Implicit, imi voi da demisia si din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis”, a declarat Roxana Iliescu, pentru Pressalert.

Tot astazi, Traian Basescu a dat afara din sedinta un al vicepresedinte al formatiunii si l-a amenintat cu excluderea din partid, daca nu aduce dovezi ca Eugen Tomac ar fi KGB-ist. Radu Cristescu l-a atacat dur, in urma cu o saptamana, pe colegul sau de partid, sustinand ca da raportul la un om de legatura de la ambasada Rusiei. “Crezi ca daca esti dublu esti si destept? Jos labele de pe PMP, veneticule!”, a mentionat Radu Cristescu intr-o postare pe Facebook, care a fost stearsa la putin timp. (G.I.)

 

One thought on “Roxana Iliescu a decis sa renunte la politica! “Mi-am scris demisia din PMP. Implicit, imi voi da demisia si din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis”

  1. Aceasta femeie s-a umplut de ridicol in scurta ei cariera politica. S-a agatat cu toata fiinta de functia administrativa accesata ca urmare a apartenentei la PMP, demonstrand ca puterea corupe caracterele slabe. De urmarit si ce se va intampla in scandalul Perescu

Leave a Reply