SOC! Jaf ca-n filme la o banca din Baia-Mare. Doi indivizi inarmati au reusit sa incarce in genti si sa fuga cu o suma uriasa de bani

Politistii baimareni sunt in alerta maxima, au instituit filtre peste tot, dupa ce o banca din oras a fost tinta unui jaf armat.


Doi indivizi imbracati in costume de motociclisti si avand asupra lor un pistol si o maceta au navalit in zona ghiseelor, unde i-au amenintat pe angajati sa le dea toti banii.

In timp ce devalizau sumele aflate in sertarele a doua case, una dintre casiere a reusit sa apese butonul de panica. La scurt timp au ajuns in zona agentii firmei de paza, urmati imediat de politisti.

Potrivit unor informatii neoficiale, atacul a durat mai putin de 4 minute, iar suspectii au reusit sa fuga cu 100.000 de lei. Niciun angajat al bancii nu a fost ranit. Potrivit altei informatii din presa locala, cei doi hoti ar fi venit pe scutere si ar fi fost surprinsi de camerele de supraveghere din zona.

Politia a instituit filtre pe strazile din jur, dar si la iesirile din Baia Mare, urmand sa fie verificate toate masinile care parasesc orasul. Sunt filtre ale politiei pe DN 1C la iesirile spre Satu Mare si Dej, pe DN 18B la iesirea spre Targu Lapus dar si pe DN 18B la iesirea spre Baia Sprie.

Intre timp, anchetatorii analizeaza imagini de pe camerele de supraveghere. “La 11,40 am fost sesizati prin 112 ca la o unitate bancara de pe strada Victoriei, doua persoane au sustras, sub amenintare, o suma de bani. Politistii s-au deplasat la fata locului si desfasoara cercetari”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes.

UPDATE! Informatii neoficiale au indicat faptul ca in jurul orei 14 unul dintre suspecti a fost prins la iesirea din Baia Mare spre Targu Lapus. Acest lucru inca nu a fost confirmat. (V.E.)

Leave a Reply