Dealer de canabis prins la Lugoj! Jandarmii au capturat un tanar care avea supra sa 80 de pliculete cu substante etnobotanice si canabis

Unul dintre tinerii dealeri de canabis si etnobotanice din Lugoj a fost prins, miercuri, 23 mai, de jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, care au desfasurat o actiune punctuala pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale in municipiul de pe Timis.


In timpul operatiunii pe una dintre strazile adiacente zonei centrale, jandarmii au observat un barbat al carui comportament a atras atentia, intrucat a devenit agitat in momentul in care i-a zarit pe oamenii legii.

Jandarmii au procedat la a-i stabili identitatea, la verificari rezultand ca are varsta de 20 de ani si domiciliul in municipiul Lugoj.

La controlul efectuat, jandarmii au gasit, intr-o borseta pe care barbatul o avea asupra sa, 80 pliculete din material plastic ce contineau fragmente vegetale de culoare verde-oliv, despre care exista suspiciunea ca sunt substante etnobotanice si canabis.

Jandarmii au intocmit actele de sesizare pe care le-au predat, impreuna cu plicurile gasite, organelor de urmarire penala pentru continuarea cercetarilor. (V.E.)

 

Leave a Reply