Arestarea recuperatoarei Ramona Joldes i-a adus in stare de alerta pe avocatii care traficheaza sentinte favorabile in dosarele aflate pe rolul instantelor timisene!

Retinerea avocatei Ramona Elena Joldes in urma unui flagrant pus la cale de procurorii DNA, in colaborare cu jurnalistii de casa ai exclusivitatilor anticoruptie, a creat o adevarata furtuna la nivelul mentalului colectiv din Baroului Timis.


ramona joldes
Arestarea recuperatoarei… i-a PANICAT pe avocatii..

Pana in momentul in care numele avocatei prinase in flagrant cu suma de 12.000 de lei – pretinsa de la un client pentru a se juca de-a traficul de influenta prin Palatul Dicasterial – sa devina cunoscut, zeci de avocati s-au intrebat daca sunt in pericol sa fie victime colaterale ale actiunii DNA sau vor contina sa negocieze sentite in culisele justitiei banatene.

Pana la urma, temerile unora dintre avocati au fost spulberate de comunicatul DNA, care a lamurit faptul ca nu e vorba despre altcineva, deocamdata, decat de Ramona Joldes.

“In urma cu cativa ani, Ramona mi-a facut oferta de a deveni asociate intr-o firma de recuperari de creante. Mi-a spus ca se suspenda din Baroul Bucuresti, din care face parte, si se apuca de recuperat datorii pentru clienti. Am refuzat oferta, cand am vazut cati bani pretinde pentru a rezolva anumite dosare, prin mijloace doar de ea stiute. Mi-am dat seama ca a luat-o pe o panta penala a activitatii sale si ca o sa sfarseasca prost”, ne-a dezvaluit una dintre fostele prietene ale avocatei timisorene.

“Asemenea persoane, care pretind bani sub pretextul ca obtin sentinte favorabile, nu fac decat sa discrediteze breasla avocatilor. Nu degeaba, un fost ministru de Justitie spunea ca o partea a avocatilor sunt agentii coruptiei in lumea magistratilor”, spune si avocatul Florin Kovacs.

La randul sau, decanul Baroului Timis, Valeriu Rauta, in tendinta de a apara reputatia purtatorilor de roba timisoreni, a tinut sa precizeze ca presa trebuie sa indrepte o eroare de comunicare: Ramona Joldes nu a facut parte nicodata din Baroul Timis!

2 thoughts on “Arestarea recuperatoarei Ramona Joldes i-a adus in stare de alerta pe avocatii care traficheaza sentinte favorabile in dosarele aflate pe rolul instantelor timisene!

  1. fata asta care se dadea avocata tot timpul a tepuit multi oameni. daca a fost monitorizata de 3 ani cum spun cei de la DNA, acestia ar trebui trasi la raspundere pentru complicitate la inselaciune si trafic de influenta sau cel putin pentru favorizarea infractorului

  2. Wonderful work! That is the kind of information that are supposed to be shared across the net. Shame on Google for now not positioning this publish higher! Come on over and discuss with my site . Thank you =)

Leave a Reply