In avocatura timiseana, obrazul subtire cu BMW Seria 7 se tine!

carin antonescu

Crescut la umbra profesionala a maestrei Mariana Georgescu, avocatul Carin Antonescu a invatat, inca de la primirea in Baroul Timis, ca pentru a avea „succesuri” nenumarate in profesie nu e nevoie doar de stiinta codurilor si o oarecare elocinta, ci si de confectionarea si mentinerea unei imagini fara de cusur in relatia cu justitiabilii. Revelatia importantei imaginii in avocatura a avut-o in capitala Olteniei, nu cu mult timp in urma, dupa negocierea unui contract de reprezentare mai mult decat generos in dosarul falsificatorilor de carduri. Bani multi, oameni disperati, avocatul privit ca un om al providentei ce poate fi atins. Imediat dupa semnarea imputernicirii avocatiale, Antonescu a fost condus catre iesire de sotia unuia dintre falsificatorii arestati preventiv.


„Aceasta e masina dumneavoastra?”, a intrebat femeia, nedumerita, cand a remarcat ca avocatul timisorean se urca la volanul unui Volkswagen Passat combi, fabricat prin anii 2000.

Intuind legatura dintre socul oltencei si suma adjudecata in contractul abia semnat, cu perceperea unui norariu specific marilor maestri intr-ale avocaturii, Antonescu s-a repliat rapid, intr-o secunda, si a raspuns cu o mare siguranta in glas:

“Nu, doamna, aceasta e masina cu care imi plimb cainele! Cealalta e in service!”.

Si pentru a nu fi prins cu ocaua mica, la următoarea vizita la Craiova, simpaticul avocat timisorean a coborat de la volanul unui superb BMW Seria 7, achizitionat in graba la mana a doua, pe care nu a ezitat sa cheltuie peste 35.000 de euro. Asadar, chiar si in avocatura, obrazul subtire cu Ray Ban si bolizi de fite se tine…

Leave a Reply