Titu Bojin a încercat să o întoarcă ca la Ploiești în relația cu Alexa. Vezi ce greșeli își asumă antrenorul de la ACS Poli

bojinMutarea interesantă în relația dintre ACS Poli și Titu Bojin, în speță, relația președintelui CJT cu Dan Alexa. Pesedistul a apărut alături de tânărul antrenor în emisiunea Liga de Vest de la Tele Europa Nova și a părut că o dă la pace după ce doar în urmă cu câteva săptămâni îl critica dur, sau mai corect spus, Bojin a început să negocieze termenii în care se da desfășura activitatea la ACS Poli. Deoarece deși l-a susținut pe Alexa, Bojin a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi adus și alt antrenor principal.


În ce condiții a participat sau nu Alexa la mica împăcare televizată, nu este foarte clar. Cert este că Bojin i-a făcut reproșuri publice antrenorului, chiar dacă pe un ton părintesc.

”Dan Alexa a plecat prea precaut, trebuia să fie mai agresiv în alcătuirea lotului, în modul în care trebuia să ceară ceva când era de cerut. Totuși, în șase meciuri acasă, nu a câștigat niciunul”, a spus Bojin în direct la Tele Europa Nova. 

Surprinzător a fost faptul că fostul mijlocaș a spus că dacă ar fi adus un antrenor de la care ar avea de învățat, ar fi dispus să devină secund și chiar să revină în teren. Cel mai probabil, Alexa a simțit că trebuie să meargă pe sârmă, deoarece când a preluat echipa era hotărât să nu revină în teren.

Dacă vine un antrenor de la care am ce învăța, de ce nu, pot fi și secund. Dacă va fi nevoie, poate voi reveni și în teren, a declarat Alexa.

Tânărul tehnician a avut puterea să recunoască erori de tactică și strategie în abordarea meciurilor, ceea ce rar se vede în fotbalul românesc. Alexa a vorbit despre cât s-a pripit la primul său meci, cel cu FC Vaslui, despre cum a forțat echipa în jocul cu Steaua și despre faptul că nu l-a folosit pe Keita, jucător cu experiența primei ligi.

”M-am dus peste ei, am fost naiv, putea fi și 8-0 pentru Vaslui și nu se supăra nimeni. Jucătorii au dat totul, Timofte mi-ar fi spus că era bine să menajăm echipa pentru meciul cu Corona, care este peste câteva zile. Dar e de discutat, pentru că nu puteam ști ce era la Corona. Și o altă greșeală, când ne trebuia un jucător de construcție, care nu se apăra deloc, Keita, nu l-am folosit”, a mărturisit Alexa.

În aceste condiții, e limpede că Bojin și antrenorul au încercat un fel de armistițiu. Interesant de văzut cât va dura și dacă lui Alexa i se vor cere și alte compromisuri.

foto: www.acspoli.ro

Leave a Reply