Marian Iancu STERGE pe jos cu Traian Stoia si Stelu Iordache

iancu.stoia.steluMarian Iancu este un om care se exprima fara rezerve atunci cand are o problema cu cineva. Fostul patron de la Poli i-a luat in colimator pe viceprimarul Traian Stoia, dar si pe Stelu Iordache, cel care a condus televiziunea locala Tele Europa Nova timp de multi ani. În ambele cazuri, Iancu nu a ezitat sa le raspunda atacurilor celor doi, formulate de-a lungul vremii destul de fatis.


Stoia a dezvaluit, vineri, intr-o conferinta de presa, ca banii primiti de Poli a lui Iancu de la Primaria Timisoara in vremea mandatului lui Gheorghe Ciuhandu s-au dat ilegal, potrivit unei constatari facute de Curtea de Conturi. Iancu a declarat ca nu crede intr-un asemenea verdict, intrucat banii s-au dat in baza unui contract prin care primaria premia performanta. De asemenea, fostul patron viola spune ca in cele trei sezoane in care s-au primit sume de bani, Curtea de Conturi a facut anual verificari.

“Eu nu cred că acei bani au fost dați ilegal, poate s-a votat ilegal de către consilieri. Noi am avut un contract cu clauze foarte clare, prin care urma să primim bani dacă ne clasam în primele patru echipe care mergeau în cupele europene. Avem și multe alte obligații, să facem reclamă numelui orașului, să acordăm gratuitate juniorilor și persoanelor cu dizabilități. Eu nu mă pricep la probleme de administrație publică, dar, din punctul meu de vedere, nu este ilegal deoarece în fiecare an, Curtea de Conturi a făcut controale, în perioada celor trei ani cât s-au dat bani”, a precizat Iancu.

După ce s-a aratat sceptic in privinta informatiei, Iancu l-a luat in colimator pe vicele pesedist, partid care niciodata nu l-a agreat pe finantatorul bucurestean:

“Ceea ce spune penibilul de Stoia nu mă interesează. El a ajuns în acea funcție doar pentru a servi interesele unor oameni. Acest om nu face o imagine bună Timișoarei. I-am văzut intervențiile la televizor, este un agramat, prost pregătit, cu temele nefăcute mereu. El m-a jignit de atâtea ori, dar eu nu îi răspund, pentru că îi respect vârsta care îi joacă feste. El de când a venit în funcție a declarat că e fericit că mi-a dat mie un șut în fund, a spus cu seninatate Iancu”.

De asemenea, Iancu i-a aruncat un nou ”cartof fierbinte” lui Nicolae Robu, caruia i-a atras atentia ca poate sa-si ia gandul de la palmares atata timp cat Stelu Iordache e in Consiliul Director al echipei. Bucuresteanul l-a atacat vehement si pe Iordache, despre care spune ca nu merita sa fie in club pe niciun fel de functie:

“Dacă voi fi chemat să votez în ceea ce priveste trecerea palmaresului la ACS Poli, nu voi fi de acord s îl cedez, nici chiar contra cost, atâta timp cât oameni ca Stelu Iordache fac parte din Consiliul de Administrație. Îi transmit domnului Robu că nu vom ajunge la o înțelegere. Pe domnul Bojin, pe care îl respect și cu care am avut o discuție, nu pot să îl îmțeleg. Eu credeam că ACS Poli este un proiect serios. Atunci vor merge cu palmaresul Recașului. Eu până acum am crezut că rezultatele au fost acestea deoarece nu există oameni competenți, dar nu se poate ca asemenea oameni să facă parte din club. La Timișoara ceva e defect, nu mai există criterii de promovare și de analiză. Ce au făcut oameni ca Stelu sau Stoia pentru forța Banatului, mai mult ca mine, când în vremea mea Timișoara se bătea cu Steaua și Dinamo? Înțeleg că Anghelache a fost pus la Dinamo, un fost ofițer de securitate, că nu aveau unde să-l pună, dar Stelu? Poli este al doilea simbol al Banautlui, după părerea mea, după Revoluție, nu are voie să fie călcat în picioare”, a spus foarte revoltat Marian Iancu.

 

Leave a Reply