Bojin, tot mai departe de hatarul fotbalistic. Mama Mia Becicherecu Mic, sanse mici sa joace in Liga a II-a

titu-bojinPanica degeaba inaintea termenului de inscriere in Liga II-a. Pana la urma, majoritatea echipelor din editia anterioara nu au declarat forfait, desi multi din Liga a III-a stateau la “cotitura” in speranta unor invitatii. Pe lista de asteptarea era si Titu Bojin, care abia astepta sa devina si el tatucul unui proiect fotbalistic, la fel cum Robu a reusit sa “confiste” zamislirea ACS Poli, desi si CJT-ul a contribuit cu bani in cei doi de existenta. Mama Mia Becicherecul Mic are sanse mici sa fie invitata in Liga a II-a astfel ca cel mai probabil, Bojin va trebui sa inghita in sec.


Din cele 28 de locuri disponibile in cele doua serii, s-au umplut 26, ceea ce lasa cate un loc vacant in fiecare serie. Noua conducere FRF s-a aratat sceptica in privinta invitatiilor pentru esalonul secund, pentru a evita discutii privind tratamentele preferentiale, cum s-a intamplat in cazul CSU Craiova, dar si o deloc de neglijat sentina potrinica de la TAS, daca vreun nemultumit se duce cu jalba-n protap in Elvetia. Soarta s-a dovedit extrem de nemiloasa cu nazuinta pesedistului, intrucat in seria vestica s-a inscris pana si Corona Brasov, practic, o echipa fara jucatori, antrenor au buget, dar cu mari datorii. Deci o cauza pierduta, dar care ocupa un loc ce putea naste o invitatie pentru “pizzeri”. Astfel, planul de a aduce Mama Mia pe “Dan Paltinisanu”si de a imparti banii pentru  ACS Poli si noii-veniti s-a dus pe apa sambetei.

Daca Mama Mia primea invitatie, pentru Bojin se aliniau frumos mai multe planete. In primul rand, primarul localitatii e din acelasi partid. Apoi, avea ocazia perfecta sa isi creeze o imagine a omului apropiat de populatia rurala din Timis, pentru ca punea pe picior de egalitate o echipa venita de la sat cu una ce evolua deja de doi ani pe ‘Marele Oval”. Iar in principal, avea ocazia sa inceapa sa puna bete in roate la proiectul de suflet el lui Robu, cu o suma injumatatita pentru ACS Poli in Liga a II-a. Pentru ca nu-i asa, banii trebuie impartiti frateste intre cele doua echipe ale judetului, astfel ca niciuna sa nu aiba sansa sa promoveze.

Leave a Reply