Suporteri intrati in teren, arbitri scuipati si masina asistentei vandalizata de fani. ASU Poli e fost eliminata din Cupa Romaniei GALERIE FOTO

asu poli mama mia becicherecu mic (127)O noua infrangere, un nou scandal pentru fanii lui ASU Poli. Alb-violetii au fost eliminati din Cupa Romaniei, faza a II-a a competitiei, de Mama Mia Becicherecul Mic după 2-1 pentru ”pizzeri”. Spiritele s-au incins serios pe final de meci, cand fanii timisorenilor au reclamat un penalti neacordat dupa un hent la marginea careului a lui Zurbagiu, iar pe Stadionul Stiinta si-au facut loc injuriile, furia, dar si apucaturile care nu fac cinstea numelui de Poli si unei echipe studentesti, precum scuipatul pe deasupra culoarului de iesire de pe arena ”Stiinta”. De asemenea, tusiera din Arad s-a trezit cu o neplacuta surpriza cand a vrut sa plece cu autoturismul personal.


Partida a fost arbitratat de brigada formata din Ionut Nicoara si asistentii Debastian Pantea si Alina Mihoc, toti trei din Arad. Dupa cateva ocazii ale ambelor echipe, arbitrul a dictat penalti pentru Mama Mia, dupa ce portarul Burtic a intrat la picioarele lui Hodis, iar Zoran Radu a inscris pentru 1-0 în minutul  36. Tabela nu s-a modificat pana la pauza, iar în minutul 61, Hodis a inscris pentru 2-0 in favoarea echipei lui Narcis Petre. ASU Poli a jucat bine pe final, iar Galan a inscris in minutul 84, pentru un final incins de meci. Chiar in ultimele minute, Zurbagiu a parat cu mana un sut al alb-violetilor, chiar la marginea careului, iar ASU a vrut penalti. Jucatorii au sarit glont spre arbitru, dar centralul a ramas impasibil si a dictat lovitura libera. Scorul final a  ramas 2-1, iar ata le-a trebuit unor fani alb-violeti ca sa ia foc.

Daca la pauza un fan nervos s-a urcat pe gard ca sa le reproseze arbitrilor penaltiul, pe final, doi suporteri au sarit gardul si se intrebau nervosi spre brigada. Liderii galeriei i-au oprit insa prompt, iar Sebastian Novovic, zis Mihalcea, a incercat sa linisteasca apele. Totusi, o parte dintre fani s-au urcat pe gardul culoarului de iesire spre vestiare, iar unul i-a scuipat pe arbitrii. Destul de grav este ca gestl, condimentat cu injuraturile celor din jur, a fost vazut de juniorii echipei, antrenati de Iulian prodana, iar cei mici strigau bucurosi ca foarte bine a facut suporterul. Nu de aceeasi parere a fost si Mihalcea, care s-a dus si a inceput sa urle la cel care a scuipat, intrebandu=l furios de ce a facut un asemenea gest.

Mai interesanta este insa atitudinea lui Cristian Brâncovan, spaima zonei de comentarii a tuturor siteurilor locale. Cu portavocea in mana, ca de obicei, Brancovan s-a comportat ca un adevarat lider de galerie, ca in vremurile de glorie cand conducea ”pe fata” galeria CVUCS. Deoarece acum, de cand cu Druckeria, liderii spun ca Brancovan nu are functii de conducere, deoarece este mai simplu ala,  pentru ca ”Seful clasei” e un personaj controversat. Totusi, meci de meci, Brancovan organizeaza galeria, iar unii fani chiar spun ca pentru ei, el a ramas liderul adevarat. Cand fanii au mers spre intrarea de la vestiare, ”Seful clasei” le-a sugerat sa nu ii agreseze pe arbitri acolo, doearece echipa poate fi sanctionata, dar ca ii pot astepta afara in strada, loc pentru care ASU nu ar putea primi suspendari. O monstra de cinism cu regulamentul in ”mana”.

Cireasa de pe tort a fost starea masinii tusierei Alina Mihoc. Volkswagenul Passat albastru al asistentei avea o oglinda rupta si una desprinsa, dar si roata stanga-fata dezumflata. Desigur, la meci au fost si reprezentanti Jandarmeriei, insa fara prea mult folos pentru autoturismul cu numere de Arad. Ramane de vazut daca se vor gasi vinovatii si daca ASU Poli va fi sanctionata pentru ce s-a intamplat la meci, aici foarte importanta fiind si consemnarea observatorului.

De data aceasta insa, Paul Codrea a facut nota discordanta si a spus ca arbitrajul a fost corect

Din pacate astazi se termina parcursul nostru, unul destul de scurt an fazele superioare. Acesta e fotbalul, am intalnit o echipa pragmatica, a profitat de erorile noastre. Este o echipa de liga superioara, ei sunt profesionisti. Le transmit felicitari, au meritat victoria daca au castigat. Ma bucur in schimb ca echipa a avut atitudine, a dat totul. Am terminat meciul in atac, i-am dominat si am creat pericol, asta inseamna ca nu ne-am facut de rusine. Cred ca a fost un arbitraj destul de bun, suporterii doar s-au enervat, eu nu le pot reprosa nimic arbitrilor, a spus Codrea dupa meci. 

Un lucru e cert, de fiecare data cand ASU Poli pierde un meci, fanii se plang mereu ca arbitrii i-au furat.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”6″ sort_by=”order” order_by=”asc” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Leave a Reply