Ipoteza interesanta in cazul mortii tragice a pilotului Daniela Zaharie. Familia contrazice versiune aparuta in presa

accident-daniela-zaharieMoartea pilotului de raliuri Daniela Zaharie a socat lumea pasionatilor de automobilism din Timis in urma cu doi ani. La doi ani de la moartea timisorencei de 33 de ani, cauzele exacte ale decesului sportivei nu se cunosc in totalitate, iar sotul Danielei spune ca ceea ce a aparut in presa din Hunedoara si Timis nu este adevarat.


Daniela Zaharie, nascuta la Orastie, dar mutata dupa casatorie la Timisoara, a decedat in timp ce se afla la volan. Femeia se afla in apropiere de Hasdat si s-a ciocnit frontal de un alt autoturism pe sosepa VTM Hunedoara-Hasdat, la care urma sa concureze a doua zi, practic, concurand pe durmul in panta fara casca si desi circulatia nu era inchisa. Totusi, sotul vaduvei si Ladislau Giurisici, de la ACS Timis, contrazic ceea ce a scris presa.

Stim ce s-a scris atunci, dar noi asteptam finalizarea anchetei. Daniela se intoarcea acasa, la Orastie, de acea nu avea casca, a spus sotul femeii decedate, Alin Zaharie.

Ladislau Giurisici a lasat sa se inteleaga ca apropiatii Ramonei banuiesc cauza reala a decesului tinerei femei, si sunt convinsa ca ancheta va scoate la iveala ce s-a intamplat cu adevarat.

Noi aveam experienta organizarii de raliuri si stim care sunt portiunile cele mai periculoase de traseu, unde nu lasam spectatorii. Cam 80% presupunem ce s-a intamplat, asteptm finalizarea anchetei. Daniela se afla atunci pe sosea ca participant la trafic, a spus Ladislau Giurisici.

Daniela Zaharie concura in Campionatul Judetean de Automobilism Timis de la sfarsitul lui 2009, iar in 2010, a fost un an arbitru la competitia de automobilism.

Leave a Reply