Razboiul Funar – Vadim se apropie de final! La insistentele tribunului Corneliu Vadim Tudor, in fruntea nationalistilor din Timis revine fostul presedinte, Grigore Trif!

Grigore-Trif-211

Dupa ce demisionat de la conducerea PRM Timis, ca reactie la procentul umilitor obtinut, in iunie 2012, la alegerile pentru functia de primar al Timisoarei, economistul Grigore Trif a anuntat ca va reveni in fruntea nationalistilor timiseni.


“Numirea a fost semnata, deja, de Corneliu Vadim Tudor! Mai astept cateva zile, pana ce Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta definitiv in legatura cu litigiul Funar-Vadim, apoi o sa preiau din nou conducerea PRM Timis. Sper sa nu intampin niciun fel de probleme din partea actualului presedinte, Ludovic Mardari. Curentul nationalist are marea sansa de a reveni in forta si pe esicherul politic din Romania, dupa ce partidele nationaliste din marile tari europene au obtinut procente insemnate la ultimele alegeri europarlamentare”, ne-a declarat Grigore Trif.

Reamintim ca politicianul a demisionat din fruntea PRM Timis in octombrie 2012, dupa ce la alegerile pentru functia de primar a obtinut un rezultat dezastruos, respectiv sub 1000 de voturi.

“Cred cu tarie ca politica romaneasca are nevoie de un curent nationalist, dar nu unul care sa se adreseze doar electoratului marginal. Nationalism inseamna lupta impotriva marilor concerne mondiale si consortii bancare, care au transformat Romania intr-o colonie. Ne vom prezenta si la alegerile prezidentiale din noiembrie, cand speram sa nu se mai repete umilinta din 2012”, a mai precizat Trif.

Dupa ce va prelua, din nou, conducerea filialei PRM Timis, Grigore Trif va demara campania de adunare a semnaturilor pentru inscrierea lui Corneliu Vadim Tudor in cursa pentru Cotroceni…

VLAD ENCIU

Leave a Reply