”Chirurgul” nu se dezminte. Dan Alexa e nemultumit ca ACS Polii nu joaca inca cum isi doreste el

alexa jackie (1) fol OraACS Poli a avut parte de un debut fericit in noul sezon de Liga a II-a, o victorie cu 2-0 cu CS Mioveni. Rezultatul este bun pentru că a fost obtinut in prima etapa, si da incredere echipei, dar si pentru ca a fost obtinut pe terenul unei contracandidate la promovare. Totusi, Dan Alexa vrea ca echipa sa joace cu totul altceva si a a constientizat si el ca victoria a fost obtinuta dupa doua faze norocoase, iar per total, Mioveniul a avut mai multe ocazii.


Alexa vrea ca ACS Poli sa aiba un joc bazat pe posesie si presing, iar toata vara, asta a pregatit la antrenamente, ajutat de Jorge Alvarez, secundul care a lucrat si cu Real Madrid. In partida de la Pitesti insa, jocul nu a aratat asa, iar gazdele au fost cele care au tinut mai mult mingea. De acea, Alexa si-a marturisit nemultumirea la conferinta de presa de dupa meci:

”Sunt multumit de cele 3 puncte, sunt nemultumit de multe momente ale jocului, in special de faptul ca in prima repriza, la fazele fixe am avut probleme. Sunt nemultumit de fazele fixe din prima repriza, și nu a fost doar una, au fost doua, sau trei ocazii bune ale Mioveniului. Am avut si putina sansa, sigur”, a precizat tehnicianul.

Meciul a adus si un duel dintre cei doi antrenor, Alexa si Niculescu, fosti colegi la Dinamo. La prima confruntare, Alexa a iesit invingator, dupa doua goluri marcate exact cand trebuie:

”Stiam ca Claudiu e un antrenor bun, dar cred ca am fost echipa mai matura, am fructificat momentele mai bune si la final am reușit sa castigam, chiar si in zece oameni. Eu cred ca am meritat victoria, dar sunt nemultumit de multe momente. Cred ca experienta noastra si valoarea in plus au facut diferenta. Avem jucatori buni, valorosi, care atunci cand au ocazia, dau goluri. Noi ne-am organizat foarte bine si stiam ca Mioveniul se va deschide, vor risca”, a explicat Dan Alexa despre cum l-a invins pe Claudiu Niculescu.

ACS Poli a utilizat sapte jucatori U21 in meci, cinci titulari, Pap, Belu, Popescu, Kneewshaw si Carlos, dar si rezervele Barbut si Dragomir. Urmatorul meci va fi vineri pe ”Dan Paltinisanu”, de la ora 17, cu Unirea Tarlungeni.

Leave a Reply