Vlad Iordachescu, somat de RCM Timisoara sa se prezinte sa faca testul-poligraf. Clubul de rugby nu se lasa

vlad.iordachescuTimpul trece, dar RCM Timisoara isi continua razboiul rece cu FRR. Reprezentantii clubului vor sa someze brigada de arbitri sa faca testul poligraf, chiar daca au trecut mai mult de zece zile de la semifinala cu ”cantec” cu Farul Constanta. Cei din club continua sa isi sustina nevinovatia, indicand, indirect, vina spre reprezentantii FRR.


Radu Toanca, reprezentantul CLT in structura de ONG a clubului de rugby, le-a cerut celor sase persoane implicate sa vina sa faca testul poligraf. Dupa meci, Vlad Iordachescu a fost somat sa faca acest lucru, dar a refuzat,motivand ca nu i se va mai deconta biletul de tren de intoarcere spre Capitala!

”Noi le-am transmis celor sase ca insistam sa faca testul poligraf. Le va plati clubul drumul pana la Timisoara, deoarece testul poligraf trebuie s ail faca aici, penru ca aici se desfasoara ancheta”, a declarat Radu Toanca.

Practic, cel mai sonor numa din brigada si cel mai ”drag” fanilor din Timisoara este Vlad Iordachescu. Arbitrul a luat o suspendare aspra in primvara lui 2013, dupa meciul RCM Timisoara – Farul Constanta,  meci disputat pe Stadionul CFR,  noua etape din cauza unor erori de arbitraj flagrante in defavoarea banatenilor

Leave a Reply