Alexa, replica la acuzatiile de blat: ”De ce a luat Lincar jucatori de Liga I, sa ii plimbe cu maimuta prin oras?”

dan-alexaDan Alexa a avut o replica cu efect intarziat, dar dura pentru acuzatiile pe care i le-a adus antrenorul de la CSM Ramnicu-Valcea. ”Chirurgul” i-a transmis lui Erik Lincar sa isi vada de treaba lui si sa nu arunce sageti spre echipa sa si sugereaza ca tehnicianul Vlacei este si ipocrit atunci cand spune ca nu vrea sa promoveze.


Alexa a fost vehement si a tinut sa ii transmita un mesaj lui Lincar, inaintea meicului cu FC Caransebes:

”As vrea sa îi spun lui Lincar sa isi vada de treaba lui, sa ne lase in pace. A spus ca nu vrea sa promoveze, De ce a luat numai jucatori de Liga I. De ce i-a luat, sa îa plimbe cu maimuta in oras? Sa isi vada de treaba lui, ințeleg si situația lui, ca e tensionat, nervos inainte de fiecare meci, dar sa ne lase pe noi in pace, sa isi vada de echipa lui”, a tunat Alexa la conferinta de presa.

Replica lui Lincar care l-a scos din minți pe Alexa a venit dupa meciul de la Valcea, terminat 1-0:

”Nu am vorbit de arbitraj, pana acum am avut doua egaluri si am felicitat arbitrii dupa meci, dar azi, pe acest om, nici nu vreau sa il vad, pe niciunul dintre ei! Daca Timişoara trebuie sa promoveze, noi toate echipele ne dam la o parte, e inadmisibil ce s-a intamplat la Valcea, stiam acest lucru de 2-3 zile. Multa lume care e in fenomen, stie ce se intampla, ca toată lumea trebuie sa duca aceasta echipa la Liga I, dar nu asa, ci prin fotbal, fratilor.  Nu se poate asa ceva, a venit si un nou sef la arbitrii, domnul Vasaras, sa vina unii si sa aiba intentii clare de a favoriza pe cineva! Eu zic, ca din cele trei penaltyuri care nu s-au dat, a fost cu siguranta inca unul, ati vazut maniera, cand am bagat un pic piciorul la minge, dadea invers, bagau ei, nu dadea nimic, nu o sa inteleg niciodata. A fost cel mai slab arbitraj din ultimii trei ani, pe care l-a avut Valcea, notati asta, eu cat am fost la Damila si la Valcea, nu am avut niciodats niciun fel probleme de arbitraj. Normal, toata lumea isi pune semne de intrebare, de ce astazi, de ce?”, a spus Erik Lincar atunci. 

Leave a Reply