S-a stricat prietenia din Marian Iancu si ACS Poli. Timofte spune ca sunt sanse mari sa intre si alb-negrii in proces, la fel ca ASU

iancu.marianRazboiul dintre ASU Poli si Iancu e pe cale sa aiba un nou front, de data aceasta chiar cu cei de la ACS Poli. Fostul patron al lui Poli Timisoara a refuzat sa le mai dea dreptul celor de la echipa autoritatilor sa foloseasca numele de ”Poli” pentru al treilea an consecutiv de existenta, astfel ca un proces si cu ACS Poli e iminent. Astfel, atat ASU, cat si ACS, echipa intre care exista o rivalitate surda, vor avea un dusman comun, cu mentiunea ca cei de la echipa suporterilor au speta si pentru culorile alb-violet, spre deosebire de echipa din Liga a II-a, care are doar problema numelui.


Managerul sportiv Ion Timofte, aflat inca in Portugalia, a vorbit pentru prima data de varianta procesului cu Iancu, mai precis, cu societatea SC Politehnica Timisoara SA:

Vom avea probabil un proces cu domnul Iancu, alaturi de ASU Poli si Universitatea Politehnica, prima data la instanțele sportive, apoi la cele juridice, nu stiu procedura exacta”, a declarat Timofte, care revine joi la Timișoara.

Marian Iancu a anuntat din vara ca le recomanda celor de la ACS Poli sa renunte la denumire, pentru ca de anul viitor, e foarte probabil ca el sa revina cu echipa in campionat. Fostul boss de la Poli i-a si spus edilului Nicolae Robu intr-o emisiunea ca e convins ca liberalul va gasi o solutie. In aparenta unei intelegeri tacite, lucrurile au stat totusi altfel. Iancu a telefonat recent la club pentru a le recomanda sa isi schimbe numele, iar cum ACS Poli nu doreste acest lucru, Timofte anticipeaza urmatorul pas, procesul.

In ceea ce ii priveste pe ASU Poli, dosarul in care acestia sunt acuzati de SC Politehnica Timisoara SA ca folosesc ilegal numele si culorile urmeaza sa fie analizat de Camera Nationala de Solutionare a litigiilor din FRF. Dosarul a fost instrumentat chiar de Florin Miclea, avocatul care s-a impuscat in inima in urma cu o luna.

Leave a Reply