FRR se joaca cu nervii conducerii RCM Timisoara. Conducerea rugbyului romanesc intinde capcane pentru Dan Dinu

rcm timisoara vs csm bucuresti (51)Federatia Romana de Rugby are o atitudine din ce in ce mai dubioasa fata de RCM Timisoara. Practic, federalii tin clubul intr-un joc de glezne care devine tot mai batator la ochi, iar miza ar fi provocarea lui Dan Dinu, pentru a-i gasi finantatorului nod in papura. Momeala de data aceasta este suspendarea antrenorului si a celor noua jucatori pentru meciurile de Cupa Romaniei.


Joi seara urma sa se decida daca neozeelandezul Grainger Heikell va fi suspendat pentru ca a vorbit despre coruptia din rugbyului romanesc dupa ce sase jucatori au avut vizele medicale rupte din carnetele de joc inaintea semifinalei cu Farul Constanta. De asemenea, joi au fost audiati si cei noua jucatori care nu s-au prezentat la Lupii Bucurestiului. Totusi, Comisia de Disciplina nu a comunicat nicio decizie nici macar vineri!

“Nu am primit niciun raspuns oficial de la FRR. Pana nu primim ceva oficial, in scris, nu putem sti nimic sigur”, ne-a declarat finantatorul Dan Dinu.

Directorul de comunicare al FRR, Lucian Lorin, nu a putut fi contactat pe parcursul zilei de vineri pentru un raspuns. Totusi, sursele noastre din cadrul jucatorilor spun ca cei noua sportivi au scapat de suspendare, dar nimeni nu stie cum s-a judecat cazul antrenoului Grainger Heikell. In spatele acestei taceri suspecte ar sta insa o strategie malefica a conducerii FRR:

“Federalii vor sa il provoace pe Dan Dinu sa declarae ca e oficial al clubului, astfel incat s ail poata suspenda. De asemenea, au asteptat sa anunte Dinu despre judecarea suspendarilor, ca dupa, ei s apoate iesi cu un raspuns opus, pentru a-l decredibiliza”, ne-a declarat o sursa din cadrul clubului.

Dinu a renuntat de aproape un an la functia de vicepresedinte. De atunci, a preferat sa ramana mai in umbra, dar incidentele de la semifinala l-au facut pe finantatorul echipei sa dea din nou declaratii in public. Cel mai probabil, FRR cauta sa aiba o declaratie din care Dinu sa spuna ca are calitate oficiala, pentru a sanctiona clubul.

 

Leave a Reply