Paul Codrea a pierdut procesul cu Vali Velcea pentru teapa cu terenurile: “Este un om de nimic!”

Fotor0102891440Paul Codrea a avut, impreuna cu fotbalistul Cristian Dancia, un proces cu Valentin Velcea dupa ce antrenorul le-a vandut niste terenuri in localitatea Ianova. Dupa multe termene, pana la urma, Velcea a castigat, deoarece Codrea si Dancia nu au putut dovedi ca au fost “tepuiti” sa cumpere terenurile la suprapret de fostul antrenor de la ACS Poli. Totusi, fostul international Paul Codrea a ramas cu un gust amar despre cel care i-a fost coleg in teren.


Antrenorul lui ASU Poli nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume si este unul dintre putinii care au avut curajul sa il critice pe Velcea clar si raspicat. Codrea spune ca in acest moment, Velcea a ajuns sa se autoizoleze singur la cursurile pentru licenta A si licenta Pro de la FRF, unde participa si alti antrenori romani, intre care si Alexa:

“E o problema delicata. E pacat ca s-a ajuns aici, intre doi fosti colegi de echipa. Dar consider ca Velcea are un caracter urat, ca dovada ca si la licenta Pro, a fost si el acolo.  Erau vrei sapte timisoreni in sala, nu a vorbit cu nimeni, a stat izolat. A fost Pelici, a fost Vlaicu, Cosmin Stan, eu, Alexa . Nu a schimbat un cuvant cu nimeni. Asta inseamna ca are un caracter urat, si ca dovada, lumea vorbeste urat despre el. Ce am avut noi a fost ceva personal, in fine, s-a incheiat procesul, a castigat el. Asta este, mergem mai departe. Dar acest lucru nu imi face sa imi schimb parerea despre el. Este un om de nimic!”, ne-a declarat Paul Codrea.

In oras s-a zvonit ca si Sorin Boingiu, actual antrenor la naționala de juniori. Codrea i-a dat bani să îi cumpere un apartament în București, pe care Boingiu l-a trecut pe numele său propriu.

“Da, este adevarat, dar am rezolvat problema, s-a remediat!”, a mai spus Codrea.

In cazul procesului cu Velcea, Codrea reclama ca i-a dat fostului antrenor de la ACS Poli 300 de mii de euro pentru a-i cumpara un teren. Ulterior, Velcea i-a dat un teren arabil, despre care Codrea spunea ca a costat doar 55 de mii de euro.

 

Leave a Reply