Imparatul lautarilor! Un avocat din Timisoara a “decartat” 5.000 de euro intr-un club de noapte pentru a-si face o dedicatie muzicala! Vezi aici ce melodie de neuitat a cantat solista pentru acesti bani!

ralysa termal

Un important avocat din Timisoara si-a adjudecat, recent, titlul de “imparatul lautarilor” din zona de vest a tarii, dupa ce a uimit pe toata lumea platind nu mai putin de 5.000 de euro pentru o dedicatie muzicala.


Evenimentul inedit s-a petrecut la un restaurant cu specific arabesc din zona Complexului Studentesc, unde tanarul purtator de roba a iesit cu prietenii pentru a sarbatori victoria dintr-un dosar greu, in care reprezinta la bara cativa lideri ai lumii interlope.

Enervat ca n-a fost primit la masa unui arogant latifundiar din oras, mare sustinator si prieten al premierului Victor Ponta, avocatul a revenit la grupul sau de prieteni si a decis sa faca un gest de fronda, prin care sa-l umileasca pe milionarul selectiv, mare investitor in afacerile cu energia verde.

A chemat solista, care tocmai incepuse un potpuriu saltaret cu piese de inima albastra, a scos din buzunar 5.000 de euro si a cerut sa i se dedice cea mai frumoasa romanta veche – “Sa-mi canti cobzar”. Dupa un moment de uimire, Ralysa a comandat instrumentistilor un “La major”, a anuntat dedicatia speciala pentru “domnu’ avocar” si a dat drumu’ la cantare. Cea mai scumpa cantare din viata sa de artista.

ZHH tm

 

“Nu cred ca si-a dat seama ca a facut o aroganta care n-a meritat efortul financiar decat a doua zi dimineata, cand s-a trezit din nervi si din betie! A cautat numarul solistei, a sunat-o si, cu toata rusinea, i-a cerut o parte din bani inapoi. I-a explicat ca a fost obosit, nervos, ca nu si-a dat seama ca a platit o asemenea suma la muzica. Ca nu erau toti banii lui, ca trebuia sa achite o taxa de timbru, ca merita o a doua sansa!”, ne-a dezvaluit, mucalit, unul dintre martorii care au asistat la preafericirea lautarilor.

Din pacate pentru avocat, solista a refuzat restituirea sumei, spunand ca toti banii au fost impartiti intre membrii orchestrei si ca-i multumeste, din nou, pentru generozitate. Trecut intr-un registru serios, acest episod din viata de noapte a orasului nu face altceva decat sa demonstreze polarizarea axtrema a veniturilor obtinute de membrii Baroului Timis. In timp ce unii avocati incaseaza onorarii de zeci de mii de euro, din care-si permit sa-i fericeasca si pe lautari, altii abia fac rost de bani pentru plata taxelor la barou.

“In judetul Timis sunt peste sapte sute de avocati, insa o treime dintre acestia au incasari atat de mici, incat aduc bani de acasa pentru a-si plati taxele datorate la barou si la Casa de asigurari. De exemplu, taxele pe care un avocat stagiar trebuie sa le plateasca pot sa ajunga de la suma minima, 80 de lei, chiar si la 250 – 300 de lei pe luna, in timp ce un avocat definitiv plateste intre 290 si 1.210 lei, in functie de incasari. Din cei aproximativ 700 de avocati afiliati baroului, circa 400 solicita oficii (asistenta juridica obligatorie in cauzele cu arestati, sustinuta financiar de stat), pentru ca au prea putini clienti si incasari mici. Chiar si aaa, statul nu plateste intotdeauna la timp aceste oficii, astfel incat nu putini sunt avocatii care incheie luna cu minus. Unii dintre ei apeleaza la parinti sau la firmele de imprumuturi rapide, altii la partenerii de viata, si asta doar pentru a-si putea mentine cartea de vizita pe care scrie avocat”, ne-a declarat unul dintre membii Consiliului Baroului Timis.

Gh. Ilas

 

 

 

3 thoughts on “Imparatul lautarilor! Un avocat din Timisoara a “decartat” 5.000 de euro intr-un club de noapte pentru a-si face o dedicatie muzicala! Vezi aici ce melodie de neuitat a cantat solista pentru acesti bani!

  1. Pai nu cumva este avocatul tiganilor de pe Spl Tudor Vladimirescu, adica batausii?? Pai avocatul asta nu-si plateste nici taxa la barou.

  2. avocatii is cei mai buni platitori la cluburile de manele! lautarii ii asteata cu bratele deschise si pregatesc tot felul de dedicatii de suflet

Leave a Reply