Scantei pe banca tehnica la meciul dintre ACS Poli si CS Mioveni. Alexa, eliminat, Niculescu, transant cu arbitrii

claudiu.niculescuMeciul dintre ACS Poli și CS Mioveni din prima etapă a returlui a fost mult mai interesant din perspectiva a ceea ce s-a intamplat pe banca tehnica si la conferinta de presa, decat pe teren. Publicul venit la stadion, nu prea a avut ce vedea, deoarece cele doua echipe au jucat foarte fricos, insa Dan Alexa a fost foarte agitat pe banca, semn ca s-a temut de fostul sau coleg de la Dinamo, Claudiu Niculescu. De asemenea si arbitrul Florin Marcu a avut darul sa distruga meciul, fapt remarcat si de antrenorul Claudiu Niculescu la final.


Alexa a spus inainte de meci ca va fi un joc mult mai spectaculos decat cel din tur, nu a fost insa deloc asa. Timisorenii au castigat dupa golul marcat de ”exilatul” revenit in prima echipa, Razvan Trandu, care a batut perfect, dupa o faza din care alb-negrii ar fi meritat insa lovitura de la 11 metri.  Penaltiul refuzat si numeroasele cartonase acordate aiurea de arbitru au produs nervozitate pe banca tehnica, astfel ca Dan Alexa s-a si trezit eliminat dupa ce a iesit din spatiul in care i se permite arbitrului sa stea. Desi si Niculescu a facut asta, chiar de la inceputul meciului, doar ”Chirurgul” a fost trimis la vestiare, ocazie cu care arbitiii si-au aatras injuraturile publicului venit la Trbiuna 2.

Antrenorul lui ACS Poli a fost nervos tot meciul, insa la conferinta de presa a avut o reactie fabuloasa. Fost capitan intr-un vestiar aflat mereu cu sabia lui Marian Iancu deasupra capului, Alexa nu s-a dezmintit nici dupa primul cartonas primit ca antrenor si s-a eschivat in sitl de vulpe batrana. Initial, antrenorul lui ACS Poli a spus ca nu isi aminteste exact de ce a fost trimis la vestiare, pentru ca dupa ce un ziarista a intrebat daca motivul e legat de faptul ca a intrat in teren sa spuna ca acea a fost fapta pentru ca a fost pedepsit.

”Sincer, nici nu mai stiu ce am zis. M-a eliminat pentru ca am intrat de prea multe ori in teren. A fost atunci cand a fost penaltiul neacordat, eu consider ca a fost penalti. Nu cred ca voi primi multe etape de suspendare, pentru ca mi-am vazut de treaba mea dupa, nu am jignit pe nimeni, dar nu cred ca scap fara nicio etapa de suspendare”, a recunoscut Alexa.

In ceea ce il priveste pe Claudiu Niculescu, acesta nu a vrut sa recunoasca ca s-a intepat cu Alexa pe aprcursul meciului. Fostul dinamovista  explicat ca il leaga o mare prietenie de ”Chirurg”, de pe vremea cand ambii erau ”caini rosii”, iar dupa meci, relatia lor ramane la fel. Oricum, Niculescu a avut barbatia sa recunoasca ca doua dintre echipele bune ale seriei au oferit un joc foarte slab pentru spectatori.

”Am fost foarte concentrati, dar a fost un meci slab, noi am aratat ca doua echipe din fruntea clasamentului. Timișoara a avut doua ocazii, dintre care una e lovitura libera si alta cand le-am dat noi mingea, in rest nimic”, a spus Niculescu.

Niculescu a avut o reactie de milioane si cand a fost intrebat de arbitrajul lui Florin Marcu:

”Doamne, Dumnezeule mare”, au fost singurele cuvinte lui Clau-gol despre prestatia centralului.

Cu aceasta victorie, ACS Poli ajunge la 27 de puncte.

Leave a Reply