Plangere penala! Liderul PSD Timis, Titu Bojin, a reclamat la politie vandalizarea unor afise electorale cu prezidentiabilul Victor Ponta si a cerut descoperirea vinovatilor!

afis victor ponta 222

In ciuda faptului ca, in Timisoara, asistam la o campanie electorala decenta, fara lovituri sub centura intre partizanii celor doi candidati ramasi in cursa prezidentialelor, liderul PSD Timis, Titu Bojin, a decis sa sesizeze Politia asupra distrugerii unor afise electorale ale candidatului Victor Ponta si sa ceara descoperirea autorilor. Scrisa in graba si cuprinzand doar cateva randuri, plangerea penala a fost inregistrata in urma cu cateva zile si, conform uzantelor politienesti, a fost adaugata la stocul de dosare in care cercetarile se desfasoara impotriva unor autori necunoscuti (AN).


„Reclamatia contine cateva randuri, nu se ofera niciun fel de detalii, ci se mentioneaza doar distrugerea unor bannere cu Victor Ponta si se cere prinderea autorilor si tragerea lor la raspundere penala! Cred ca e cea mai sintetica plangere penala vazuta in viata mea!”, spune unul dintre politistii care lucreaza la descoperirea vandalilor de afise.

Pe de alta parte, unul dintre fruntasii PSD, al carui nume nu il divulgam din motive lesne de inteles, spune ca afisele au fost de proasta calitate, ieftine, si probabil au fost distruse de vant.

„Nu cred ca oamenii Opozitiei s-au apucat sa distruga afisele cu Victor Ponta! Sa fim seriosi! Rezultatele votului nu depind de starea afiselor sau de numarul acestora, ci de alti factori. Mai bine ar recunoaste, cei care s-au ocupat de campania electorala si tiparirea bannerelor, ca materialele au fost de proasta calitate si nu au rezistat la vant! De altfel, am vazut ca au si fost inlocuite cu altele, semn ca oamenii de campanie au anticipat eventuale probleme de rezistenta ale materialelor tiparite”, ne-a declarat politicianul.

Nu stim care va fi rezolutia anchetatorilor, insa este cat se poate de posibil ca plangerea lui Titu Bojin sa fie clasata, din motive care impiedica oamenii legii sa amendeze natura…

Gh. Ilas

Leave a Reply