HAOSUL continua la Timba. Scene greu de imaginat cu un jucator american, care a lasat staff-ul cu gura casca

timba pitesti (46)BC Timba are un ghinion fantastic sezonul acesta, paradoxal, sezonul in care echipa sta cel mai bine la capitol financiar. Michael Porrini, jucatorul in care Murarescu isi punea mari sperante, a plecat de la echipa dupa o serie de scene demne de filmele de Hollywood. Americanul a plecat pur si simplu de la club, dupa ce i-a spus presedintelui Sebastian Raducanu ca se asteapta sa ii se faca pe plac la orice ora, indiferent de ce cere.


Porrini a venit vineri la echipa, in locul lui Nemanja Petrovic, si a si dat primele declaratii presei. La meciul cu Steaua, jucatorul nu a putut fi trecut in lot, deoarece nu ii venise ”cartea verde” din SUA. Duminica, baschetbalistul a mers la mall cu cativa coechipieri, iar duminica noaptea, i-a cerut ajutorul presedintelui Raducanu deoarece nu ii functionau cardurile din SUA si nu putea scoate bani.  Deoarece era foarte tarziu, Sebastian Raducanu i-a promis ca il ajuta a doua zi, dar conducatorul de joc si-a pierdut rabdarea. Astfel, luni a venit la antrenament si a tipat in Sala ”Constantin Jude” ca vrea sa vorbeasca doar cu presedintele si pana atunci nu se mai antreneaza. Cand cei din staff au mers in apartamentul in care Porrini era cazat, surpriza, jucatorul si lucrurile sale disparusera:

”Porrini a venit si a urlat luni la antrenament ca vrea sa vorbeasca cu mine. Cand au vrut să il aduca sa avem o discutie, apartamentul sau era gol, plecase deja. Pana la urma, luni la 11 noaptea am vorbit cu el pe Viber . Nici impresarul lui nu stia nimic,  a rupt contractul cu Porrini dupa cele intamplate. Jucatorul mi-a vorbit foarte urat, desi nu avea niciun motiv sa o faca. Agentul sau, Juan Carlos Cebrian mi-a spus sa nu ma mire dacă isi va gasi alta echipa”, a spus presedintele Timbei, Sebastian Raducanu.

Astfel, Timba este la a saseaa ”teapa” din acest sezon. In vara, Tchiengang, jucator anuntat oficial de club, nu si-a primit viza pentru Europa. Apoi, Billy Baptist, si el anuntat oficial, nu l-a multumit pe Bogdan Murarescu si s-a renuntat la el. A urmat Sljivancanin, care a fost o fire foarte dificila, si la care, de asemenea, s-a renuntat. Ulterior, si Nemanja Petrovic s-a despartit de club, dupa ce a acumulat cinci faulturi in jocul cu BC Timisoara. Pivotul Jozo Brkic i-a facut pe la ”spate”, dupa ce a semnat cu un club kovosar in timp ce evolua la ”ursi”.  Acum, a fost randul lui Porrini sa faca o ”figura” clubului. De asemenea, e foarte probabil si Dandridge se va desparti de club, din cauza unor probleme grave la talpi, ce il impiedica sa joace.

Leave a Reply