Forta Viola! Cristi Brancovan, ”Sefu’ clasei”, nu crede ca rectorul Viorel Serban ar putea trada echipa alb-violeta! “Fara el, n-am putea exista!”

asu.poli.lorenafinala (29)Tot mai multe voci din lumea fotbalistica spun că ASU Poli si ACS Poli vor fuziona intr-un viitor nu foarte indepartat, ba chiar vara viitoare. Suporterii echipei din Liga a IV-a nu recunosc ipoteza drept posibila si nici nu se tem ca rectorul Universtitatii Politehnice din Timisoara, Viorel Serban, i-ar abandona in cazul promovarii din Liga a III-a, cand si cheltuielile, dar si regulamentele, ar putea sa aduca mari greutati echipei suporterilor.


In acest moment, ASU Poli este in acte echipa UPT, la fel cum UPT este si membru fondator la ACS Poli. Conform lui Danut Lata, daca echipa suporterilor ar promova anul viitor in esalonul trei fotbalistic, liga unde echipele devin direct afiliate la FRF, ar fi probleme, deoarece UPT ar fi implicata la doua echipe. Cristian Brancovan, fost lider al galeriei CVUCS, spune ca regulamentul FRF nu le-ar pune probleme:

”Din ce stiu eu, e o diferenta intre asociatii si societati comerciale. O asociatie poate fi implicata la doua echipe daca nu are putere decizionala la una. La ACS Poli, UPT are un vot, pe langa CLT, CJT si alte trei persoane de la echipa din Recas”, a explicat Brancovan, care a dezvaluit ca daca ASU Poli va promova, si Fundatia Politehnica si Druckeria ar putea intra in structura.

In anumite cercuri se porneste insa de la ipoteza ca ASU Poli nu va promova in dauna Ripensiei, iar in acest caz, UPT le-ar forta mana suporterilor sa accepte o fuziune cu ACS Poli II, daca echipa a doua a alb-negrilor va promova in Liga a IV-a. Desigur, acest lucru nu ar fi posibil fara acceptul rectorului Viorel Serban. Brancovan exclude o asemenea ipoteza, pe care daca s-ar intampla, ar vedea-o drept o tradare:

”Nu cred ca rectorul Serban ne-ar trada. Fara el, nu putea exista echipa aceasta. El si decanul de la Mecanica, Negut, ne sprijina mereu. Daca se va intampla asa, nu scrie niciunde ca noi trebuie sa avem o echipa. Vom merge mai departe”, a spus Brancovan.

ASU Poli are 1 punct avans fata de Ripensa duăa turul Ligii a IV-a, iar ACS Poli, 7 puncte în Liga a II-a, seria a II-, avans fata de Metalul Resita.

Leave a Reply