Florențiu Staicu, afară de pe statele de plată de la ACS Poli, dar în continuare pe baricade in culise

staicuFlorentiu Staicu pare sa fie legat pe viata de ACS Poli. Primul presedinte al echipei a ramas in continuare la club, mai ales ca este omul primarului Nicolae Robu in organigrama alb-negrilor. Totusi, pe masura ce timpul a trecut, Staicu a fost indepartat din lista angajatilor salariati. Acest lucru nu il impiedica insa sa fie la fel de implicat, mai ales ca Liviu Anton, noul presedinte, este nou intr-ale fotbalului, iar sfaturile ”binevoitoare” ale lui Staicu vin atunci cand colegul sau de la Politehnica este in cumpana.


Staicu a fost presedintele clubului in sezonul 2012-2013, cand echipa a promovat in prima liga, si pana in luna martie in sezonul 2013-2014, cand rezultatele tot mai proaste ale echipei l-au costat postul de presedinte. Atunci, Nicolae Robu a decis ca Ion Timofte este cel mai potrivit om care sa o salveze pe ACS Poli de la retrogradare. Totusi, omul edilului, care a facut parte si din clubul lui Marian Iancu, a fost pastrat ca vicepresedinte. Iar dupa un an si jumatate de prime pe care si le-a acordat singur, Staicu a ramas fara bani de la clubul de fotbal, si doar cu functia.

Staicu nu mai primeste bani de la club”, ne-a declarat o sursa din cadrul ACS Poli, care a mai precizat ca din acest motiv, fostul presedinte e cam mahnit, si continua sa il influenteze pe Liviu Anton, si el profesor la UPT.

De asemenea, Florentiu Staicu a fost foarte revoltat de dezvaluirle avocatei Carmen Obarsanu, care a declarat pentru Impact Press ca pe vremea cand era presedinte la ACS Poli, acesta a luat o prima de 120.000 pe final de an.

”Obarsanu a inteles gresit suma aceea, eu i-am povestit altceva. Ea a fost avocata noastra”, a spus Florentiu Staicu, suparat pe informatiile aparute in presa.

Totusi, fostul presedinte al ACS Poli nu poate sa fie atat de manios pe mass-media timisoreana, intrucat a refuzat de fiecare data sa isi comunice salariul si primele, desi mai multe publicatii au solicitat acest lucru. De asemenea, Staicu nu a dorit niciodata sa faca declaratii oficiale, iar cand nu i-a convenit ceva, le-a vorbit ziaristilor doar in cadru neoficial.

 

Leave a Reply