Scandal la Politia Lugoj! Comandantul Claudiu Chebici, reclamat la Parchet de doi subalterni! Vezi de ce-l acuza cei doi ofiteri!

claudiu chebici 2

Seful Politiei Municipiului Lugoj, comisarul sef Claudiu Chebici, a ajuns in atentia procurorilor timisoreni dupa ce, la sfarsitul anului trecut, a fost reclamat la de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel de doi dintre cei mai importanti subalterni ai sai.

Este vorba despre adjunctul sau, comisarul sef Dragos Tonenchi, si seful Biroului de Ordine Publica, comisarul sef Gheorghe Lungu, care au decis sa se adreseze Parchetului cu o plangere penala, in care comandantul Politiei Lugoj este acuzat de comportament abuziv, amenintare si alte fapte in conflict cu legea.

“M-am intalnit cu ei tocmai cand se intorceau de la Parchet! Mi-au spus ca nu mai suporta amenintarile si jignirile la care sunt supusi, zilnic, din partea nervosului Claudiu Chebici, motiv pentru care i-au facut o plangere penala pentru abuz in serviciu, amenintare, comportament abuziv si alte infractiuni. Sigur ca, inainte de a sesiza Parchetul, cei doi ofiteri au notificat conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Timis despre intentia lor, ne-a declarat liderul Sindicatului Politistilor Timis, comisarul sef Doinel Malcoci.

In incercarea de a afla si opinia politistilor reclamanti, am sunat la Politia Lugoj, insa, de fiecare data, ofiterul de serviciu ne-a comunicat ca cei doi ofiteri sunt pe teren. De asemenea, ne-a fost imposibil sa luam legatura si cu comandantul parat. Reamintim ca, in ultima perioada, comisarul sef Claudiu Chebici a devenit o problema pentru conducerea IPJ Timis, dupa ce, in data de 21 noiembrie, a facut scandal in barul satului Ficatari, unde a fost la un pas sa se bata cu un tanar care i-a cerut sa nu-i mai ameninte pe cei din jur.

“Or vrut sa ma duca sa ma bata la Lugoj, le-am zis ca eu daca ma duc in Lugoj sun avocatul! Erau politaii de treaba, intr-adevar, au zis <<stim ca facem abuz>>, au zis si politaii, <<dar ce sa facem, e sefu’ şi na. Hai ca te luam de ochii lumii pana la iesirea din sat si sa te vada el ca te ducem>>”, a declarat presei din Lugoj tanarul care a incercat sa-l puna la punct pe Chebici.

La o saptamana de la acest incident, Politia Lugoj a fost din nou in centrul unui scandal, dupa ce un ofiter de la Biroul de Investigare a Fraudelor a fost ridicat de procurorii DNA, in urma unui flagrant de luare de mita. De asemenea, la sfarsitul lunii august 2013, a intrat in cercetare prealabila pentru pentru neglijenta in indeplinirea indatoririlor de serviciu, dupa ce doua clanuri de romi s-au incaerat in plina strada, folosind pistoale cu bile de cauciu si sabii. In urma controlului, comisarul sef Claudiu Chebici a fost sanctionat cu retinerea a 5% din salariu pe o perioada de trei luni, insa, in urma contestatiei, masura a fost anulata… (G.I.)

 

 

 

9 thoughts on “Scandal la Politia Lugoj! Comandantul Claudiu Chebici, reclamat la Parchet de doi subalterni! Vezi de ce-l acuza cei doi ofiteri!

  1. Da’ are vreo treaba munteanu cu ceva? Eu nu cred ca la tinut in brate nici pana acuma, fermitatea e o calitate care-i lipseste….

  2. Dupa taraboiul de la barul din Ficatari, din noiembrie 2014, a patit ceva? E bine, mersi. Asa ca nu v-asteptati ca va pati ceva acum. Tot sef ramane! L-ati auzit cumva pe Munteanu sa dispuna controale tematice pe la politiile orasenesti sa vada si el cum sta treaba acolo? Acolo sefii n-au nicio treaba. Se impune urgent controale la sange prin teritoriu ca e varza tot. Sefii fac ce vor, nu-i trage nimeni la raspundere si parca s-au nascut sefi. Oare sunt de neinlocuit? Ce ziceti, d-le Munteanu? Va tine de ceva controale tematice corecte si minutioase, pe toate liniile de munca, in teritoriu? Hai s-o vedem si pe-asta! O fi sange in instalatie?

  3. Pe Chebici il tine sa faca ce vrea el! O sa fie sef la Lugoj pana vrea muschiu lui pentru ca nici Munteanu nici Popescu nu-l pot schimba! Urmariti problema

  4. Urmarim ,,problema”. Pana una alta, hai cu DNA-ul. Dar de Popescu nu se spune nimic. Doar de Munteanu si ingamfatul de Bolbos. Oare de ce?

  5. Imi cer scuze publicului afectuos …vizavi de acesta reala problema ,tin sa identific numele lui Chebici in nenumarate scandaluri …si c faceti oameni buni ?!!? ,nu aveti d gand sa luati nicio masura ?,nici in al 12-lea ceas? .. mi-e greu sa cred ca acest CHEBICI e cineva ,pana acum insa ,teoria mea a fost alta ,faptele IPJ timis demonstrand ca acesta a fost cineva ,cineva pentru IPJ-UL CORUPTIBIL:) …. printre aceste randuri ,voiam sa accelerez INFRANGEREA MARELUI GUNOIER CHEBICI ,din viitorul apropiat ,evident!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *