VIDEO! Nu plange, Leana! Un pamflet muzical in care procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi ii cere Elenei Udrea sa “toarne” pe cat mai multi a devenit viral pe internet

elena_udrea

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea procurorilor DNA de inceperea urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, care le-a recomandat colegilor sa voteze favorabil aceasta solicitare pentru ca “este dreptul procurorilor sa ancheteze un fost ministru”.


In aceste conditii, 20 de deputati au votat pentru aprobarea cererii procurorilor, unul impotriva, un deputat s-a abtinut si un vot a fost anulat. Dupa inculparea in dosarul Microsoft, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului va trebui sa raspunda acuzatiilor si in dosarul Gala Bute, unde este cercetata pentru abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Potrivit unui comunicat al DNA, faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul ministerului in perioada 2010 – 2012 pentru evenimentul Gala Bute.

“Chiar si procurorii se feresc sa pronunte cuvantul spaga in acest dosar, la patru ani de la evenimentul sportiv!”, a combatut Elena Udrea, iesirea de la audieri, ideea de mita in acest dosar, precizand ca “nu voi intra in fondul dosarului, pentru ca toti abia asteapta sa fac o greseala!”.

Cu siguranta, diva blonda a politicii romanesti s-a referit si la procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pe care, zilele trecute, a acuzat-o de transformarea DNA in “divizia penala” a SRI, datorita faptului ca este agreata de generalul Florian Coldea. In acest context, al rivalitatii dintre cele doua, pe youtube a aparut un pamflet care pleaca de la melodia “Nu plange, Ana”, in care Laura Codruta Kovesi ii canta Elenei Udrea si-i recomanda sa “toarne” pe cat mai multi. “Nu plange, Leano!” a devenit, deja, viral pe internet… (V.E.)

 

One thought on “VIDEO! Nu plange, Leana! Un pamflet muzical in care procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi ii cere Elenei Udrea sa “toarne” pe cat mai multi a devenit viral pe internet

Leave a Reply