Socul DNA! Fostul sef al Politiei Timis, comisarul sef Gheorghe Popescu, acuza faptul ca ancheta anticoruptie i-a agravat boala de care suferea

popescu_politia_timis

Aflat sub control judiciar in dosarul in care procurorii DNA il cerceteaza pentru primire de foloase necuvenite, fostul inspector sef al Politiei Timis, comisarul sef Gheorghe Popescu, acuza faptul ca socul provocat de ancheta procurorilor anticoruptie i-a agravat boala de care sufera.


Pe fondul convingerii ca este victima unor razbunari din partea fostilor subalterni, care au facut intelegeri cu procurorii, Gheorghe Popescu se tot intreaba ce s-a putut intampla cu sefii de la IGPR, care, la nici zece zile dupa ce l-au asigurat ca va ramane la conducerea Politiei Timis, si-au dat acordul sa fie ridicat cu duba si inculpat intr-un dosar de coruptie.

Socul suferit la aparitia procurorilor anticoruptie, care i-au prezentat stenograma unei discutii private purtate in biroul sau cu Armando Turai, inculpat intr-un dosar de luare de mita, l-a afectat atat de tare, incat, in prezent, se afla la un pas de pierderea auzului.

„Toata lumea stia ca Gheorghe Popescu sufera de diabet si ca un soc poate sa-i pericliteze grav sanatatea! Ceea ce s-a intamplat! Nu mai aude aproape de loc, fiind la un pas de surzenie. La sustinerea contestatiei impotriva masurii controlului judiciar i-am prezentat judecatoarei dovezi ca, pe fondul unui stres intens, diabetul poate duce la pierderea auzului. Popescu statea in sala si dadea din cap la orice intrebare a judecatoarei, dar dupa proces mi-a marturisit ca nu auzea nimic. Ca se straduia sa-si mareasca atentia, dar inutil”, ne-a declarat avocata Carmen Obirsanu.

In aceste zile, cand a cazut in plasa procurorilor anticoruptie, fostul sef al Politiei Timis mai are un regret ca nu a iesit la pensie in toamna anului trecut, dupa ce a castigat procesul cu IGPR, si-a incasat salariile restante si a fost repus in functia de inspector sef adjunct. (G.I.)

11 thoughts on “Socul DNA! Fostul sef al Politiei Timis, comisarul sef Gheorghe Popescu, acuza faptul ca ancheta anticoruptie i-a agravat boala de care suferea

  1. Da-i olteanului mintea de pe urma. Mai, sa fie! Se-mbolnavi acusa, cand il luara astia de la DNA. Pana acum n-a stiut ca-i bolnav si sa plece-n pensie. Daca nu-l lua DNA-ul pana cand ar mai fi stat? S-auzi minte la el! Sa-si dea IGPR acordul ca sa-l ia cu duba. Pai ce treaba are IGPR-ul? Sunt institutii independente. Bine ca te-au luat. Iti meriti soarta cu varf si indesat.

  2. Popescu declara anul trecut ca dupa ce castiga procesul cu IGPR vine si isi incaseaza salariile restante, dupa care se pensioneaza. Dorinta lui de a fi sef, dorinta specifica oltenilor, l-a facut sa mai ramana si sa astepte catusele DNA! Ce-si face omul cu mana lui…

  3. iete fleosc…un oltean mai putin intre sefii din Banat! interesant…daca ramanea sef nu mai suferea de nicio boala! pt.DNA CITIRE: nu va mai luati de olteni, ca e firavi si se imbolnavesc!
    pt medici citire; daca aveti in tratament olteni bolnavi, puneti-i sefi in Banat si se vor insanatosi urgent!

  4. libidinos batran si scarbos….dar cand fugareai si calareai politistele tinere din inspectorat, atunci nu erai diabetic? ca diabeticilor li se scoala mai greu! mai bine ramaneai acasa la Pielesti….sa ne-o…traiesti!

Leave a Reply