IPONN! Politistii judoka din Timis au urcat pe podium la Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne! “O sa pun bazele unu club sportiv la Politia Timis!”, spune comisarul sef Mircea Rosu

judo_Tm2

In ciuda problemelor de imagine cu care se confrunta Politia Timis dupa desantul procurorilor anticoruptie si arestarea fostei echipe manageriale, toate cadrele care participa la  intrecerile sportive desfasurate in aceasta perioada nu par marcate de deschiderea sezonului la „vanatoarea” de politisti si incearca sa arate ca Banatul ramane fruncea.


Astfel, echipa Politiei Judetului Timis, prezenta la a XXV-a editie a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, desfasurat la Deva, in perioada 10-12 martie, a reusit sa urce pe podium de mai multe ori, obtinand o medalie de argint, doua de bronz si doua locuri cinci. Competitia a fost una extrem de puternica si a reunit 90 de judoka din toate structurile MAI, politisti, jandarmi si pompieri.

„A fost un concurs foarte puternic, de traditie in cadrul MAI, si pot sa va spun ca am vazut niste ippon-uri foarte clare si spectaculoase”, a declarat un paramedic aflat in tribuna, surprins de o televiziune din Deva. „Imi creste inima de bucurie cand vad ca, chiar daca eu am participat la ultima categorie de varsta, peste 45 de ani, aproape <veterani>, unii prieteni ai mei ma dezmiarda cu diminutive. Sper din suflet sa apreciati eforturile si daruirea echipei, care fara rezerve au dat ce au avut mai bun, rezultatele fiind printre cele mai bune din ultimii ani! Editia asta chiar a fost foarte tare, multi participanti si foarte buni la toate categoriile de varsta si greutate”, a mentionat comisarul sef Mircea Rosu intr-o postare pe Facebook.

Judo_Tm3

judo_Tm1

De asemenea, maestrul judoka a Politiei Timis ne-a dezvaluit ca intentioneaza sa puna bazele unui club sportiv la Politia Timis. “O sa pun bazele unui nou club sportiv la Politie, cu o echipa de Judo care sa fie apreciata, dotata si careia sa-i fie aratat respectul profesional datorat. Totul este o chestiune de timp si de un <mic amanunt>, dar pe care sper sa-l <depasesc> in perioada imediat urmatoare. De cand am facut sport de performanta, mi-am dorit sa fac asa ceva, sa las ceva dupa mine si in domeniul sportului. Vreau sa promovez sportul si sa invat si eu tineri, asa cum au facut antrenorii mei cu mine! Sper sa fiu sustinut de toti colegii mei din politie sau de cat mai multi!”, ne-a dezvaluit Mircea Rosu, care la aceasta competitie a castigat un loc trei, desi a intrat pe tatami usor accidentat. (G.I.)

 

 

One thought on “IPONN! Politistii judoka din Timis au urcat pe podium la Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne! “O sa pun bazele unu club sportiv la Politia Timis!”, spune comisarul sef Mircea Rosu

  1. Felicitări sportivilor Poliţiei Timiş, întregii echipe pentru munca depusă şi rezultatele obţinute. Aştept înfiinţarea clubului sportiv şi vă pot asigura de tot sprijinul meu.

Leave a Reply