AMNEZIE! 15 politisti din Timis au solicitat retragerea din sindicat, desi n-au fost niciodata membri de sindicat! „Oamenii sunt inca bulversati de descinderea procurorilor anticoruptie!”

mascati-2

Desantul procurorilor anticoruptie asupra Inspectoratului de Politie al Judetului Timis pare sa fi lasat urme adanci la nivelul efectivelor de politisti, chiar daca lucrurile s-au mai fi linistit intr-o oarecare masura.

In mentalul institutional inca persista imaginea procurorilor si a trupelor speciale de interventie, care au luat cu asalt cladirea unei institutii de ordine publica dupa acelasi scenariu cu care ar fi navalit intr-un laborator clandestin de droguri.

Modul de actiune abuziv a fost scos in evidenta atat de mass-media obiectiva, cat si de diverse persoane cu atitudine civica, printre care si liderul Sindicatului Politistilor Timis, comisarul sef Doinel Malcoci, care s-a intrebat retoric – cine a avut interesul ca imaginea Politiei Timis sa fie distrusa. Un exemplu elecvent care contureaza gradul de bulversare a politistilor timiseni ne-a fost dezvaluit de seful sindicatului, Doinel Malcoci, care este convins ca descinderea spectaculoasa a procurorilor, sustinuta de cativa reporteri si operatori TV, a fost o demonstratie clara de telejustitie.

„Suparati ca am sarit in apararea fostilor sefi ai Politiei Timis, Muntean si Bolbos, care au fost ridicati de procurori pentru simplul fapt ca au vorbit la telefon cu presedintele Consiliului Judetean Timis, doi agenti de la Circulatie au facut atmosfera si au decis sa se retraga din sindicat! Nicio problema, poti sa intri si sa iesi din sindicat cand vrei, depinde doresti ca drepturile tale sa fie aparate intr-un sistem organizat sau vrei sa fii pe cont propriu! Problema este alta! La cateva zile dupa retragerea celor doi, am primit inca 15 cereri de retragere din sindicat, insa, paradoxal, niciunul dintre cei 15 politisti nu faceau parte din sindicat! Intr-o prima faza, situatia mi s-a parut hilara, dar apoi m-am gandit ca-i posibil ca oamenii sa fie, inca, traumatizati de anchetele procurorilor sau, anacronic, sa se raporteze la regulile din comunins, cand, vrand-nevrand faceai parte din sindicat si plateai cotizatie. Le-am comunicat ca nu fac parte din sindicat, dar ca, daca doresc, ii primim cu bratele deschise”, ne-a relatat Malcoci.

Sa mai spunem ca printre ultimele actiuni in justitie promovate de Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual Timis se numara cele care au ca obiect plata orelor suplimentare, respectarea dreptului la odihna, dar si recuperarea drepturilor pierdute in urma reformelor anticriza puse in aplicare de fostii guvernanti. (G.I.)

Foto: www.actualitati.net

7 thoughts on “AMNEZIE! 15 politisti din Timis au solicitat retragerea din sindicat, desi n-au fost niciodata membri de sindicat! „Oamenii sunt inca bulversati de descinderea procurorilor anticoruptie!”

 1. Vrajeala ieftina!
  Faceti ceva d-le Malcoci, nu doar povesti. Macar o sedinta cu politistii sa va spunem ce probleme avem. Nu ce aflati dvs. pe la colturi.
  Un inconvenient ar fi fluturasul de salariu. Nu apare pe el distinct orele suplimentare, cele de samb.-duminica, si cele de noapte. Totul e la gramada si neclar. O nebuloasa. La fel ca activitatea …
  Si ar mai fi multe de spus. Dar se pare ca nu aveti timp pentru problemele noastre. Atunci va mai mirati ca vor oamenii sa plece.

 2. Sa ne mai lase Malcoci asta ca ne-am saturat de el si de aerele lui de 2 bani,parca el ar fi salvatorul nostru atata importanta isi da.Cand a avut probleme personale cu Palade a folosit tot sindicatul ca o arma in razboiul lui personal iar astora de pe care ii apara acum le-a fost sluga netrebnica.O sa ii place toti membrii de sindicat si atunci sa-l vedem pe cine mai reprezinta.Rusine sa-ti fie Malcoci!!!

 3. Malcoci nu este un lider…e un pacalici care vb. doar ce aude pe la colturi! e si un mincinos notoriu! Fiindca nu exista 15 cereri de iesire din sindicat, el ca sindicalist nu a facut nimic ptr politisti…a impartit doar agende…e un nenorocit, nici nu stiu ce scoala de politie a terminat atata timp cat Malcoci in decursul carierei de politist nu a prins nici macar un hot si nu a aplicat nici o amenda…in schimb tigari de la sarbi cumpara saptamanal iar fiusu a scapat de arest doar fiindca el era ofiter de serviciu la acea data!
  P.s. Malcoci nu e politist…e orice altceva dar politist nu! Seamana mult cu un pacalici

 4. Ai mare dreptate!Zobelosul asta ne pupa cu japca prin curte!Sa spuna cti membrii a preluat si citi au mai ramas!

 5. Anacronic,paradoxal,comunins,sistem organizat,sunt cuvinte straine si lipsesc cu desavirsire din micutul lui vocabular.Pe Malcoci noi il stim ca un tip banal,rustic,mare povestitor de bancuri deocheate,un parvenit .D-le ziarist Doinel nu reprezinta de mult nimic si pe nimeni.Sindicatul pe care il conduce se dezintegreaza rapid iar voi cei din presa profitati doar de prostia lui inocenta si mincati o piine dupa el .Ar fi fost si mai tare daca incheiati articolul cu ,,si-am incalecat pe-o capsuna si v-am scris o mare minciuna!,,Dupa ce 8 ofiteri superiori ,(toata tarabostimea),au fost retinuti,arestati,condamnati in ultimele luni il mai avem si pe bufonul asta pe toate posturile sa ne faca de ris!

 6. Cei ce-l injura pe Malcoci, probabil si-ar fi dorit un lider ca plutonierul Spataru, adjca spagar, cu o pensiune care asteapta legea prostitutiei, prieten cu lumea interlopa! Nu suporta accentele anticoruptie a lui Malcoci, pupaturile pe obraz, sinceritatea debordanta! L-at aplaudat cand a tipat ca masinile politiei n-au carburanti, ca politustii is chemati de-acasa pe banii lor, ca Palade este un prost sef si-si bate joc de subalterni, ca drepturile is slab salarizati si pleaca sa munceasca afara! Acuma nu va convine ca e om si a vorbit de abuzurile DNA in privinta lui Muntean si Bolbos! Sa nu dea Domnul sa suportati si voi abuzurile procurorilor, ca o sa cautati cu lampa un Malcoci

 7. GRUP DE POLITISTI
  D le Malcoci…d le Todeci v am ales in fruntea SNPPC pt a ne reprezenta interesele legitime impotriva tuturor abuzurilor aduse noua si instititie dar ne am inselat…la asaltul pe care mascati jandarmi si dga lau facut in IPJ TIMIS in 19.01 Pt a introduce trei sefi la audieri la DNA fiind un caz fara precedent si de neacceptat.Pt noi,cum de nu a ti avut nici o reactie ca si in cazul Berbeceanu,s.a.
  Suntem intrigati ca marea partea a pol vb pe la colturi de abuzurile procurorilor care rid de noi si care au defaimat institutia de politie si aratind ca oricind si la orice ora pe baza unui denunt si UN martor mincinos ne retin si ne aresteaza iar noi sa nu luam atitudine la aceasta stare de fapt.
  RUSINEEEE!

Leave a Reply