STRES A LA ROBU! Un director din Primaria Timisoara a facut infarct si a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare! Vezi aici despre cine este vorba si ce probleme i-au putut cauza afectiunea!

Primaria-Timisoara

Stresul sub care lucreaza functionarii publici din Primaria Timisoara in ultima perioada, ca urmare a masurilor stricte dispuse de primar pentru tinerea la distanta a procurorilor anticoruptie si gestionarea corecta a dosarelor cu circuit inchis, pare sa-si puna amprenta asupra starii de sanatate a unora dintre angajatii cu responsabilitati sporite.


Chiar si in aceste conditii, vestea ca unul dintre directorii cu greutate a acuzat probleme cardiace si a fost operat de urgenta a cazut ca un trasnet asupra tuturor functionarilor din Primarie. Desi evenimentul a fost tinuta la secret, informatia ca Adrian Bere, directorul Directiei de Mediu, se afla in convalescenta postoperatorie, ca urmare a unei interventii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare, a facut deja inconjorul Primariei Timisoara.

Conform unor surse din interior, luni seara, Adrian Bere a acuzat un infarct miocardic. Imediat, primarul Nicolae Robu a luat legatura cu dr. Sorin Pescariu, iar pacientul a fost transportat de urgenta la spital, unde, in cursul unei interventii chirurgicale noninvazive, i s-a inplantat un stent, pentru ca fluxul sangelui sa poata fi unul normal.

“Au fost mai multi factori de stres pentru Adrian Bere! In primul rand, zilele trecute a aparut in presa un document intern, pe care se afla semnatura de primire de la Directia de Mediu. S-a pornit o ancheta interna pentru a se depista persoana care a dat documentul la presa, iar Bere a tot avertizat ca latul se strange in jurul sifonarului. Apoi, inca nu s-au semnat contracte noi pentru lucrarile la Spatii Verzi si Deratizare, iar Horticultura nu poate acoperi tot. Mai cu seama ca, in toamna anului trecut, Bere s-a certat rau cu Dragila. Nu in ultimul rand, observatiile primarului cu privire la modificarile din proiectul ce viza cainii cu si fara stapan l-au afectat serios pe Adrian Bere”, ne-a declarat, sub protectia anonimatului, un angajat din Primaria Timisoara.

In perioada convalescentei, Adrian Bere va fi suplinit de Victor Calin Fiat, seful Serviciului Administrare Mediu. (M.I.)

 

2 thoughts on “STRES A LA ROBU! Un director din Primaria Timisoara a facut infarct si a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare! Vezi aici despre cine este vorba si ce probleme i-au putut cauza afectiunea!

Leave a Reply