LEGEA-I PENTRU CATEI! Evaziunea fiscala e la ea “acasa” chiar in hotelul sefului ANAF, Gelu Diaconu! Un jurnalist a reclamat la Antifrauda ca a baut o cafea si o apa minerala si nu i s-a emis bon fiscal!

hotel_internat

In timp ce micii comercianti au fost pusi pe jar de “jihadul” antievazionist al inspectorilor Antifrauda, mai cu seama dupa inchiderea a peste 200 de societati comerciale din toata tara, evaziunea fiscala e la ea acasa chiar in “curtea” sefului ANAF, Gelu Diaconu.


Acest lucru a fost demonstrat de un jurnalistul de investigatie Stelian Negrea, care a testat corectitudinea angajatilor Hotelului International din Bucuresti, unde este actionara, cu 50%, si sotia sefului ANAF. A baut o cafea si o apa minerala fara sa i se fi emis vreun bon fiscal in momentul platii. Ulterior, jurnalistul a reclamat incidentul la Telverde Antifrauda Fiscala.

“Legea e doar pentru catei. Hotelul sefului Fiscului unde am baut ieri o cafea si o apa minerala fara sa-mi fie emis bon fiscal este binemersi deschis in acesta dimineata: clientii intra si ies in voie iar parcarea e plina de masini. Nici o masina de la Antifrauda nu se afla in fata hotelului sefului Fiscului pentru incalcarea legii”, scrie Stelian Negrea pe blogul sau personal.

Mult mai tarziu, a venit si replica sefului ANAF, Gelu Diaconu. „Daca a fost facuta o sesizare la Telverde, Directia Antifrauda va demara controlul, la fel ca in orice alta situatie, in vederea verificarii modului in care aceasta societate respecta prevederile legale. Absolut toate sesizarile facute la Telverde urmeaza aceeasi procedura, fara exceptie, si toate cazurile unde s-au gasit nereguli primesc acelasi tratament, inclusiv suspendarea activitatii. Nu exista tratament preferential, iar actiunile care vizeaza intarirea disciplinei fiscale vor continua in acelasi ritm”… (G.I.)

 

 

Leave a Reply