GIGI BECALI DIXIT! “Sunt un infractor! Ce sa invete lumea de la mine!” VEZI in cati ani considera patronul Stelei ca se va reabilita!

GIGI-BECALI-IMPACT

Gigi Becali le-a spus, duminica, reporterilor care il asteptau la iesirea din biserica din Pipera ca este un infractor si ca lumea nu are ce are sa invete de la el, iar pentru reabilitare are nevoie de patru ani.


Fostul deputat a fost eliberat conditionat vineri din penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani primita pentru dosarele ”Valiza” si schimbul de terenuri cu MApN.

”Sunt infractor, ce sa invete lumea de la mine?”, le-a spus Becali reporterilor, precizand ca este un infractor pentru ca asa au decis judecatorii.

Gigi Becali a adaugat ca pentru reabilitarea ”de drept” trebuie sa mai treaca patru ani si de aceea nu va mai vorbi cu presa. Vineri, la iesirea din inchisoare, Becali a declarat: ”La puscarie, eu eram sef de camera, sef de sectie, sef de toate. In puscarie se conduce cu pumnul sau cu mintea. Mie mi-au spus ca am condus cu dragostea”.

Finantatorul echipei de fotbal FCSB a precizat ca va incerca sa iasa din viata publica si ca se va dedica actelor de caritate, urmand sa construiasca spitale si biserici.

”Nu mai dau niciun leut la nimeni, doar pentru spitale si biserici”, a subliniat Becali. (V.E.)

 

Leave a Reply