PRIMA EXTRAGERE LA LOTERIA BONURILOR FISCALE! Premiul de 1.000.000 de lei poate fi revendicat de detinatorii de bonuri fiscale care poarta data de 7 februarie 2015! VEZI ce valoare trebuie sa aiba acestea!

loterie_ANAF_impact

La prima extragere organizata pentru loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF la studioul TV al Loteriei Romane, in a doua zi de Paste, de la ora 11.30, transmisa televizat in direct, valoarea bonurilor fiscale castigatoare, de 6 lei, a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului – cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului – 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului – cifrele 0, 0, 6.


Astfel, persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni. Premiul de 1 mil. lei se va imparti la cei care au dus bonurile la fisc.

De exemplu, daca la ANAF vor fi primite 100 de bonuri care indeplinesc toate conditiile necesare, fiecare castigator va primi 10.000 de lei.

Revendicarea premiilor se face, incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, pana la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala unde a fost depus originalul bonului fiscal castigator elibereaza o copie care poarta mentiunea “conform cu originalul”.

Plata castigurilor se face de catre Ministerul Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, dupa verificarea autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. (M.I.)

UPDATE! Potrivit Digi24, un ieşean este unul dintre câştigătorii de la Loteria Bonurilor Fiscale, cu un bon fiscal în valoare de 6,12 lei.

Leave a Reply