BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

ALERTA SINDICALA! Politistii din Timis cer revocarea intregului Birou Executiv Central pentru abateri grave si neimplicare in solutionarea problemelor SNPPC! Incercarea de debarcare a lui Paraschiv & comp., la Conferinta Nationala de peste cateva zile!

steag_sindical

Conferinta Nationala a Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din Romania, care se va desfasura in perioada 15-17 mai, la Predeal, se anunta una cu scantei, in conditiile in care delegatia politistilor cotizanti din Timis va sustine debarcarea intregului Birou Executiv Central, sefii miscarii sindicale a politistilor fiind acuzati de abateri grave si de neimplicare in solutionarea problemelor organizatiei.

De altfel, puciul timisean impotriva Biroului Executiv Central se tot pregateste de aproape doi ani, de cand un grup de „comando” instruit de Toader Paraschiv, secretarul general al SNPPC, a sosit in Timis pentru a participa la alegerile sindicale, cu consemnul strict de a bloca realegerea in functie a incomodului Doinel Malcoci.

Misiunea a esuat, liderul Malcoci a fost reales in fruntea Sindicatului Politistilor Timis pentru un nou mandat si a declansat jihadul impotriva sinecuristilor de la centru.

Sunt sindicalistii catodici care se ocupa mai putin de problemele celor pe care-i reprezinta si mai mult de produs rating pentru diverse trusturi media. Se pricep la absolut orice. Au pareri pertinente despre politica, stiu cum merge socialul, ii simpatizeaza pe cei nevoiasi si sunt in stare sa moara de gat cu dusmanul de clasa. Cam la patru-cinci luni isi amintesc ca politistii n-au primit banii de uniforma, banii de hrana si alte sporuri. Dar nu-i tine mult, pentru ca o parte din ei nu sunt politisti”,

spunea Malcoci cu ceva vreme in urma, dezvaluind ca liderii de la centru au salarii ce se apropie de 10.000 de lei. La vremea respectiva, vicepresedintele SNPPC, Dumitru Coarna, a dat o replica acida criticilor venite de la Timis.

“Intre mine si domnul Malcoci, de la Timis, nu exista nici un conflict! Domnul Malcoci cred ca are un conflict cu sine insusi! Sa fim seriosi! Daca Malcoci a facut ceva pentru sindicatul asta, atunci eu ma duc maine sa ma calugaresc!”.

Pentru a preveni delegatii de Conferinta Nationala asupra intentiei de debarcare a Biroului Executiv, conducerea Biroului Teritorial Timis a SNPPC a trimis in toate zarile cazone, organizatorilor conferintei, o adresa in care solicita introducerea pe ordinea de zi a discutiilor cateva puncte extrem de fierbinti.

adresa_malcoci

Supunerea la vot a revocarii intregului Birou Executiv Central, prezentarea unei situatii financiare lunare, din 2011 pana in prezent, a cheltuielilor cu masinile de serviciu, deplasarile in strainatate, angajarea unor case de avocatura pentru apararea politistilor, in conditiile in care sindicatul dispune de juristi, sau situatia accesarilor de fonduri europene sunt doar cateva din dorintele sindicalistilor din Timis.

Inca nu stim daca aceasta radiografie a activitatii Biroului Executiv Central a fost validata tocmai de cei supusi analizei colegilor din intreaga tara, cert este ca acest conclav al politistilor nu se va incheia fara ca pe “hornul” SNPPC sa iasa fum alb… (V.E.)

 

 

3 Responses to ALERTA SINDICALA! Politistii din Timis cer revocarea intregului Birou Executiv Central pentru abateri grave si neimplicare in solutionarea problemelor SNPPC! Incercarea de debarcare a lui Paraschiv & comp., la Conferinta Nationala de peste cateva zile!

 1. iliex says:

  Vechea obsesie a lui Malcoci pentru Coarna! Mai bine ar spune ca vrea si el un loc in BEC si sa mai lase gargara de militian

 2. george says:

  Sa-l compari pe Malcoci cu Coarna este o blasfemie!Fostul sef de garaj si ,,benzinar marunt,,sa spuna citi membrii avea sindicatul din Timis cind l-a preluat si citi membri are azi 12.05.2015 .Cred ca a pierdut mai mult de jumatate din membrii si singurul motiv ca mai stau unii este ca atunci cind le ofera ajutoarele pecuniare prevazute in statut ii pune sa semneze un angajament pe doi ani ca nu pleaca din sindicat.Asta este o mizerie sa conditionezi acordarea unui ajutor de nastere sau de deces dar oamenii sunt prea cu bun simt si nu-l scuipa-n bot cum ar merita.Nu cere nici un membru revocarea conducerii SNPPC cum nu l-a mandatat nimeni sa se bata cu Palade sau sa-i linga in cur pe nea Gica,pe bolbos etc.Daca ar avea un gram de onoare ar fi demisionat de mult !Si o bila alba pentru Doinel-organizeaza cele mai ieftine excursii la greci ,(aviz amatorilor)!

  • Malcoci Doinel-Ion says:

   Regulile în SNPPC se fac la nivel naţional,nu le face Malcoci, domnule ANONIM, Nr, membrilor în 2015 este de aproximativ 1100 raportat la 2005, cand erau 450.Este, intradevăr o blasfemie să comparăm pe Malcoci cu oricine, nu cu Coarnă, fiecare individ fiind UNIC.Dacă ai avea CARACTER şi ONOARE(implicit) nu ai fi ANONIM, ai spune lucrurilor pe nume, direct, în faţă.Cât despre revocarea, mai trăim şi vei vedea motivele…Legat de lins…chiar îmi place…În schimb anonimii, ca tine, folosesc “LINS”-ca mod de viaţă…

Leave a Reply

%d bloggers like this: