SOC IN ETNIA TIGANEASCA! Tiganii care au atacat cu pietre un echipaj de politie la periferia Timisoarei vor sta dupa gratii cate 6 ani si 9 luni! Politistul care a fost lovit cu o caramida in cap va fi despagubit cu 20.000 de euro!

tigani

Dosarul politistilor agresati, anul trecut, intr-un cartier de la periferia Timisoarei, de un grup de tigani inarmati cu bate si pietre, a fost solutionat definitiv de Curtea de Apel Timisoara.


Magistratii instantei de apel au judecat intr-o nota mai indulgenta infractiunile de ultraj, distrugere si tentativa de omor comise de cei cinci inculpati, respectiv Costel Bacau, Remus Dano, Ana Maria Gabor, Ciprian Gabor si Gabriel Gabor si au decis ca toti autorii atacului cu pietre asupra echipajului de politie, din primavara anului trecut, sa stea la inchisoare cate 6 ani, 9 luni si 20 de zile.

In prima instanta, prin Hotararea 40/2015, Tribunalul Timis hotarase ca agresorii sa stea la puscarie cate 10 ani si trei luni, in conditiile in care unul dintre politisti raniti, agentul Cristian Iliescu, a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost lovit cu o caramida in cap. Conform aceleiasi sentinte, autorii atacului asupra politistilor au fost obligati la plata in solidar a sumei de 20.000 de euro catre Cristian Iliescu, dar si a unei rente lunare de 249 de lei, pana la reluarea de catre politist a intregii capacitati de munca.

Cristian_Iliescu

 

De asemenea, Inspectoratul de Politiei a Judetului Timis, constituit parte civila in dosar, va fi despagubit cu 1.467,69 de lei, pentru distrugerile cauzate de pietre la masina de interventie. Reamintim ca, in data de 21 aprilie 2014, un echipaj de politie s-a deplasat in cartierul Kuncz, de la marginea Timisoarei, pentru a aplana un scandal intre tigani.

tigan_impact

La aparitia politistilor, scandalagii au inceput sa arunce cu pietre si caramizi, motiv pentru care s-au cerut intariri. In timpul agresiunii, agentul Cristian Iliescu a fost lovit cu o caramidain cap si a fost transportat in coma la spital, fiind salvat de medici in ultimul moment. Astazi, dupa pronuntarea deciziei Curtii de Apel, cei cinci condamnati, aflati sub control judiciar, au fost anuntati sa se predea pentru executarea pedepselor privative de libertate. (G.I.)

4 thoughts on “SOC IN ETNIA TIGANEASCA! Tiganii care au atacat cu pietre un echipaj de politie la periferia Timisoarei vor sta dupa gratii cate 6 ani si 9 luni! Politistul care a fost lovit cu o caramida in cap va fi despagubit cu 20.000 de euro!

  1. Ciudat ca nimeni nu a vrut sa-i apere pe tigani! E clar ca-s din categoria celor saraci, altfel era buluc de avocati pe ei

  2. Sa îi apere ?! Ce dracu sa îi apere ? Pe sălbaticii ăstia sa îi apere și scape cu nimic după ce omoară și fura și distrug tot ? Sa stea la închisoare sa învețe măcar acolo putina lege !

  3. Cautam colaboratori pentru echipa noastra!
    Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti. Cautam persoane serioase, inteligente, dotate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Va oferim mai multe detalii la adresa de email: camelicris2015@gmail.com

Leave a Reply