PROCUROR RETINUT DE DNA! 3.000 de euro si un telefon mobil a solicitat un procuror pentru o solutie pozitiva intr-un dosar! A fost prins in flagrant in timp ce primea o parte din bani!

Stefan_Crisu_impact

In timp ce DNA lucreaza la capacitate maxima pentru combaterea coruptiei de pe meleagurile mioritice, alti reprezentanti ai legii continua sa tranzactioneze linistiti solutiile in dosarele penale.


Astfel, in cursul zilei de duminica, procurorul criminalist Stefan Crisu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, fost candidat la accederea in CSM, a fost prins in flagrant de DNA în timp ce primea suma de 2.000 euro de la o persoana care era inculpat intr-un dosar la o altă unitate de parchet, sustin surse judiciare.

Potrivit surselor, el a fost prins in timp ce primea 2.000 de euro de la o persoană care era cercetata intr-un dosar, la o altă unitate de parchet, si careia i-a promis ca va interveni pentru rezolvarea dosarului său. Procurorul ar fi pretins suma de 3.000 euro si un telefon mobil, iar duminica s-a intalnit cu persoana in discutie pe terasa unei cafenele din Bucuresti pentru primirea a 2.000 de euro, moment in care s-a realizat si flagrantul. In prezent, el este audiat in sediul DNA, urmand ca procurorii sa decida daca il vor retine pentru 24 de ore. Fiind vorba despre o infractiune flagranta, nu este nevoie de avizul Consiliului Superior al magistraturii.

“In Romania este o traditie a coruptiei. Exista coruptie in toate societatile, dar în Romania a fost una mult mai mare decat in alte tari. Si este foarte incurajator sa vedem ca in ultimii ani sistemul de justitie a devenit mai agresiv si chiar finalizeaza cazuri, trimite oameni in judecata si incearca sa trimita un mesaj ca Romania se schimba si ca aceste acte de coruptie nu vor mai fi acceptate si in viitor”, spunea recent fostul ambasador american la Bucuresti, James Rosapepe. Si acest caz face parte din suita de mesaje ca in Romania s-a schimbat ceva… (V.E.)

One thought on “PROCUROR RETINUT DE DNA! 3.000 de euro si un telefon mobil a solicitat un procuror pentru o solutie pozitiva intr-un dosar! A fost prins in flagrant in timp ce primea o parte din bani!

  1. Ar mai trebui sa vină și la timisoara, unde e pace și prietenie intre procurori,judecători și bineînțeles avocați.
    Din păcate nu la niveluri mici ci unde nu te astepti,Nu e așa Alina Bicaz?

Leave a Reply