SCANDALOS! O investigatoare sub acoperire, studenta la Universitatea din Resita, i-a sucit mintile prodecanului de la Stiinte Sociale! “Cate examene ai avut? Doua colocvii si cinci examene! Pentru ca te-am ajutat, sapte pupici si esti la zero!” (STENOGRAME)

florin_frant_impact

Dosarul de coruptie de la Universitatea din Resita, unde mai multi profesori sunt acuzati de luare de mita, scoate la iveala detalii incendiare despre modul in care se treceau examenele in Universitatea Eftimie Murgu din Resita, al carei rector este sotia “ayatolahului” Sorin Frunzaverde.


Potrivit unor date din dosarul in care s-au realizat, joi dimineata, perchezitii de catre procurorii Parchetului General, examenele la unele materii de la universitatea din Resita erau trecute si fara ca studentii sa se prezinte la examen.

In alte cazuri, examenele erau sustinute in alte zile decat cele programate, iar lucrarile erau rezolvate doar formal sau copiate si punctate cu nota maxima. Este si cazul unei investigatoare sub acoperire, studenta a universitatii din Resita. Tanara i-a cazut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Stiinte Sociale, conf. univ. dr. Florin Ionel Frant (foto), care i-a promis tinerei ca o ajuta sa isi rezolve examenele in schimbul unor favoruri sexuale. Stenogramele de la dosar, publicate de adevarul.ro, scot la iveala modul in care prodecanul insista pe langa „olteanca” sa il lase macar sa o sarute.

F.F.I.: Stai, ma, cuminte!

Z.D. : Serios?

F.F.I.: Stai ma olteanco cuminte, nu ma zapaci!

Z.D. : Da nu te zapacesc, dar stai si tu cuminte!

F.F.I.: Ma, omori cu zile, intelege-ma! N-am dormit toata noaptea, de-abia am asteptat sa vii! Si tu nu ma lasi sa te ating, esti nebuna?!

Z.D. : (n.n rade) F.F.I.: Esti nebuna, atata te intreb?

Z.D. : Nu sunt nebuna. F.F.I.: Ba, se vede ca esti!

F.F.I.: Lasa-ma sa te ating! Lasa-ma sa te ating si sa te sarut si am plecat! Nu pot, deci nu mai is bun de nimic, daca nu ma lasi sa te sarut!

Z.D. : Ei, nu mai esti bun?! Cum sa nu mai fi bun?!

F.F.I.: Esti nebuna? N-am putut sa fac azi nimic pana nu te-am vazut acolo, dupa aia am stiut ca esti tu, ca esti in Resita. Pai nu te-am sunat io primul, ce ai?

Z.D. : Pai m-ai sunat ca m-ai vazut acolo nu ca m-ai sunat ca erai foarte nerabdator. …………………

F.F.I.: Lasa-ma sa te tin, ho! Uite ce mijloc! Asa am convenit, da-mi voie sa te sarut.

Z.D. : Am zis eu ca ai voie sa ma saruti?

F.F.I.: Pe obraz, da. Z.D. : Pai m-ai pupat pe obraz!

F.F.I.: Lasa-ma sa te sarut pe obraz. Nu fi atat de rea! F.F.I.: Hai sa o luam altfel, pentru ce te-am ajutat pana acum, da-mi un pusi, asta te costa…cinci la zero.

Z.D. : Pentru ajutorul pe care mi l-ai facut pana acum…

F.F.I.: Da, imi dai un pupic.

Z.D. : Sa-ti dau un pupic? F.F.I.: Ihm!

Z.D. : Da, dar de la un pupic pornesc mai multe.

F.F.I.: Nu, un pupic. ..un pupic, maxim doi imi dai pentru…. Facem altceva: cate examene ai avut?

Z.D. : La…aaa…nu stiu…doua colocvii…cinci examene…sapte.

F.F.I.: Sapte pupici.

Z.D. : Sapte pupici?

F.F.I.: Si esti la zero.

Z.D. : Sapte pupici pe obraz?

F.F.I.: De alea dai la un copil mic, sapte saruturi.

Z.D. : Sapte saruturi?

F.F.I.: Da.

Z.D. : Pentru sapte examene? F.F.I.: Da.

Z.D. : Ce sa zic, e o plata buna.

F.F.I.: Vezi, nici patru ani nu stii sa negociezi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, profesorii luau mita pentru a-i trece pe studenti examenele, unii dintre studenti chiar fara sa participle la examene. Potrivit acelorasi surse, in dosar ar fi implicat si presedintele Senatului, Marian Mihaila, un apropiat al lui Sorin Frunzaverde. (Mara Ion)

Leave a Reply