DOLIU IN JUSTITIE! Moartea fulgeratoare a prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Corneliu Chis, intr-un tragic accident rutier produs in Slovenia, a indoliat justita banateana! CSM si-a exprimat profundul regret si a transmis condoleante familiei indoliate

prim_procuror_AR

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Chis, a decedat in urma unui accident rutier petrecut pe o autostrada din Slovenia, in care si-au mai pierdut viata sotia sa, fiul sau in varsta de cinci ani si soacra sa.


Consiliul Superior al Magistraturii si-a exprimat, marti, “profundul regret pentru incetarea fulgeratoare din viata a domnului Flavius Corneliu Chis, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad si transmite sincere condoleante familiei indoliate”.

Totodata, colectivul parchetelor de pe langa instantele de judecata din judetul Arad a transmis, marti, un anunt de condoleante, in care arata ca isi exprima ”profundul regret pentru incetarea din viata a domnului prim procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Chis Flavius Corneliu, a sotiei si a fiului acestuia, victime ale unui grav accident de circulatie”.

accident_SL

Potrivit presei slovene, accidentul a avut loc in apropiere de Ljubliana, pe autostrada, unde autoturismul in care se afla prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Falvius Chis, impreuna cu familia sa, a fost izbit de o autocisterna condusa de un sofer care a fugit de la fata locului si care este cautat de politisti.

Conform Directiei de Politie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, luni, in jurul orei 11.30 (12.30, ora Romaniei), in apropiere de Logatec, un oras situat la sud-vest de Ljubljana.

Politia slovena face apel la martori sa ofere informatii pentru a-l prinde pe soferul autocisternei, in varsta de 51 de ani, care a fugit pe jos de la locul accidentului, acesta fiind imbracat in pantaloni albastri si bluza rosie.

Conform presei slovene, autoturismul in care se afla Chis era oprit pe banda de urgenta, iar o autocisterna l-a lovit si l-a proiectat in stancile de la marginea autostrazii.

In acident a mai fost implicat un autoturism din Romania, ai carui ocupanti ar fi fost prieteni ai victimelor, care ii insoteau in vacanta. Este vorba despre doua persoane care au fost ranite si sunt internate in Slovenia.

Colegii victimei au declarat ca Flavius Chis, care avea 44 de ani, plecase in vacanta cu familia. Sotia avea 35 de ani, iar fiul lor avea cinci ani si in toamna ar fi mers pentru prima data la scoala. In accidentul din Slovenia a murit si soacra procurorului, in varsta de 60 de ani.

”Este socant sa primim o astfel de veste despre un om pe care il vazuseram nu de mult”, a spus o colega a victimei.

Flavius Chis urma sa devina prim-procuror din 15 iulie, dupa ce a castigat un concurs, iar in ultimii ani a fost si purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad.

(Vlad Enciu)

 

Leave a Reply