BASTAN PAZIT DE POLITIE! Un tigan bogat din Lugoj este protejat de catre Politia Timis 24 de ore din 24! Decizia a fost luata de Curtea de Apel Timisoara, din cauza amenintarilor cu moartea la care este supus tiganul

politie_lugoj

Unul dintre membrii de frunte a unui clan tiganesc din Lugoj a obtinut in instanta protectie din partea politiei, 24 de ore din 24. Barbatul sustine ca este amenintat de un clan rival, care ii cere 400.000 de euro. Drept urmare, judecatorii de la Curtea de Apel din Timisoara au ajuns la concluzia ca reclamantul este in pericol, asa ca locuinta respectivului a devenit cel mai pazit obiectiv din oras.


“Politia pazeste non stop, 24 de ore. Au primit ordin judecatoresc de la Timisoara si trebuie sa execute ordinul. Mai ies, sa ma vada ca sunt acasa”, spune Ion Mihai, barbatul pazit.

De o saptamana, politistii nu parasesc o secunda strada Marasesti din Lugoj. Agentii fie stau in fata casei Ion Mihai, fie patruleaza. Barbatul sustine ca este pandit de membrii unei grupari rivale care i-au cerut aproape o jumatate de milion de euro. In caz contrar, l-ar fi amenintat cu moartea. Daca Ion Mihai are treaba la Timisoara, spre exemplu, este condus cu masina Politiei.

“Sunt condus de politia din Lugoj pana la iesirea din oras si de la iesire ma duc, ma uit sa nu fiu urmarit de cineva si ma duc. Acolo cand ajung la Timisoara anunt politia si se iau masuri acolo pentru siguranta. Ma preia un alt echipaj pentru siguranta”, spune Ion Mihai.

In urma cu doi ani, barbatul a fost impuscat pe strada, insa agresorii au scapat doar cu 8 luni de inchisoare si acestea cu suspendare. Numai ca Ion Mihai a facut recurs, iar partea adversa ii cere acum banii pe care i-ar fi cheltuit in timpul procesului. De teama urmarilor, sotia sa a plecat o vreme in Italia.

“De doi ani de zile! Mi-a impuscat barbatul si m-am retras de frica ca spuneau ca imi omoara copii. Acuma suntem in siguranta, multumim la domnii comandanti!, spune Violina Mihai.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Timis si cei ai Curtii de Apel Timisoara au refuzat sa comenteze aceasta situatie iesita din comun.

”Situatia este aberanta pentru ca daca stii din partea cui vin amenintarile ar trebuie sa ii arestezi pe aia, nu sa protejezi omul non-stop”, spune avocatul Florin Kovacs.

Ion Mihai va beneficia de protectia politei pana la finalul procesului. (Vlad Enciu)

Leave a Reply