PANICA IN CENTRUL TIMISOAREI! Autospeciale de pompieri, ambulante si masini de interventie ale politiei locale au luat cu asalt strada Alba Iulia! VEZI aici motivul evacuarii unei artere principale ale Timisoarei!

panica1

Strada Alba Iulia din Timisoara, una dintre arterele ultracentrale ale urbei de pe Bega, a fost luata cu asalt de echipele de interventie ale pompierilor, in aceasta seara, de la ora 23.45.


Motivul acestei desfasurari de forte ale echipajelor de pompieri, asistati de paramedici si politisti locali, care a starnit panica printre trecatori, a fost dezvaluit de unul dintre coordonatorii actiunii.

“Am fost sesizati de urgenta ca exista o scurgere de gaz! Dupa cum vedeti, toata zona a fost izolata si se intervine cu scari de incendiu pentru a ajunge la conducta fisurata. Dupa cum simtiti si dumneavoastra, in aer persista un miros violent de gaz, iar acumularile pot conduce la explozii”, ne-a lamurit in graba unul dintre coordonatorii actiunii.

Aparitia convoiului deautospecialei ale pompierilor si ambulantelor, cu sirenele in functiune, a provocat panica in centrul orasului, mai cu seama ca pietonii care se plimbau pe strada Alba Iulia au fost evacuati rapid din zona. Interventia este in plina desfasurare! Vom reveni cu amanunte… (Vlad Enciu)

UPDATE! Un barbat de 84 de ani a facut infarct si nu a mai putut fi salvat, dupa ce s-a speriat de sirenele masinilor de interventie! Operatiunea pompierilor s-a finalizat putin dupa miezul noptii, reusindu-se evitarea unei catastrofe!

Leave a Reply