MISIUNE INDEPLINITA! Jandarmii Gruparii Mobile din Timisoara au executat aproape 500 de misiuni in luna iulie! In timpul patrularilor au descoperit 40 de infractiuni flagrante

 misiuni_jandarmiJandarmii timisoreni au fost angrenati, in luna iulie, in executarea a peste 500 de misiuni de asigurare a ordinii publice la diferite evenimente din zona de responsabilitate.


In aceeasi perioada, jandarmii gruparii mobile timisorene au desfasurat misiuni in sprijinul Inspectoratelor Judetene de Jandarmi din intreaga zona de responsabilitate teritoriala, respectiv in judetele Caras-Severin, Arad si Hunedoara, unde au executat misiuni de asigurare a ordinii publice la diferite manifestari religioase, culturale si sportive, dar si la desfasurarea unor actiuni punctuale pe linia combaterii comertului ilicit cu produse accizabile si de contrabanda.

Dintre misiunile executate de catre jandarmi in municipiul Timisoara si judetul Timis, se pot mentiona: protectia transporturilor speciale care tranziteaza judetul nostru, punerea in aplicare a 22 mandate de aducere, patrulare in zona institutiilor de invatamânt, mai multe actiuni de prevenire in cooperare cu Directia Silvica Timisoara, AJVPS Timis, Agentia National Antidrog Timis si ANPA Timis. Tot in acest sens, jandarmii Gruparii Mobile din Timisoara au desfasurat un numar de 22 actiuni in cooperare cu DNA Timisoara, cu IPJ Timis si alte institutii.

In fiecare weekend, importante efective de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara au participat la asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica in sprijinul jandarmilor hunedoreni la Manastirea Prislop, unde participa de fiecare data, un numar foarte mare de credinciosi.

Odata cu inceperea Ligii 1 la fotbal, jandarmii timisoreni au asigurat ordinea publica in zona stadionului Dan Paltinisanu, la cele doua meciuri disputate acasa de catre ACS Poli Timisoara. “Pe aceasta cale, tinem sa apreciem manifestarile spectatorilor care au participat la ambele meciuri, in luna iulie, nefiind inregistrat nici un incident”, transmite biroul de presa al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Leave a Reply