JANDARMII SE PREGATESC DE MECI! Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara se pregateste sa asigure masurile de ordine la meciul ACS Poli – Astra Giurgiu! Gradul de risc stabilit pentru aceasta partida este mediu, motiv pentru care vor fi dislocati 100 de jandarmi

jandarmi_tm

Peste 100 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, impreuna cu efective din cadrul I.S.U. Timis, respectiv I.P.J. Timis, vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre ACS Poli Timisoara si ASTRA Giurgiu , care se va disputa duminica, 09 august a.c., pe stadionul „Dan Paltinisanu” din Timisoara, incepand cu ora 18.30. Accesul spectatorilor in incinta arenei  se va face incepand cu ora 16.30 pe baza de bilete, policarduri si invitatii, se arata intr-un comunicat primit la redactie.


Intrarea in stadion, accesul publicului, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator. Accesul auto in zona stadionului „Dan Paltinisanu” dinspre magazinul Novatim, magazinul Mc Donalds si strada Cerna, va fi blocat incepand cu ora 16.30.  La acest meci se asteapta participarea unui numar mare  de suporteri, gradul de risc stabilit pentru acest meci fiind mediu.

RECOMANDARI PENTRU SUPORTERI: Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, jandarmii timisoreni recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces. Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.

Totodata, informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta. Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Leave a Reply