FILIERA MASONICA! Fostul judecator Catalin Serban, condamnat pentru acte de coruptie, a ajuns consilier pe probleme juridice al directorului Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara! Aducerea sa la aeroport, o favoare facuta adeptilor locali ai Marelui Arhitect

catalin-serban

Abia reconfirmat pe functia de director al Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara, dupa un simulacru de concurs, Daniel Idolu continua sa socheze prin “inrolarile” surpriza pe care le face in echipa de conducere a celei mai importante porti de intrare in capitala Banatului.


Asadar, dupa ce liberala Andra Matei a fost promovata in functia de director admnistrativ, pe filiera caraseana a primarului de Caransebes, Marcel Vela, iar seful tinerilor social-democrati din Timis, Cristian Dolecek, a fost angajat, in cele din urma, pe un post in cadrul Directiei de Dezvoltare a Investitiilor, pe filiera rosie care a adus la aeroport zeci de pesedisti si rude de pesedisti, a venit si randul masonilor sa-i ceara o favoare fratelui Daniel Idolu.

Astfel, pe filiera masonica, de aceasta data, in conditiile in care Daniel Idolu, director general, Marian Chivu, director operational si Daniel Stamatovici, director comercial, sunt frati in aceeasi loja, Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a cooptat in echipa de conducere un fost magistrat, condamnat pentru acte de coruptie. De cateva zile, Catalin Serban, fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, mason pedepsit cu arderea intre coloane din cauza condamnarii penale, a fost angajat in functia de consilier al directorului general, urmand sa-si desfasoare activitatea cate doua ore pe zi.

“Care e problema dumneavoastra, de fapt? E un specialist care a platit pentru ceea ce instanta a considerat ca a fost in neregula. Omul nu e condamnat pe viata. Nu are nicio legatura cu politicul. Omul si-a ispasit pedeapsa, e un om liber. E o capacitate intelectuala pe care eu o apreiciez si care nu merita irosita. Are doua ore pe zi consiliere pe diferite probleme. E in regula cu actele, sunt inregistrate conform legislatiei muncii. Nu i-am cerut sa vehiculeze informatii clasificate sau sa se duca in instanta. E un om foarte bine pregatit si de pregatirea lui vreau sa beneficieze si aeroportul”, a raspuns Dan Idolu, nervos, la intrebarea despre Catalin Serban venita din partea ziarului Adevarul.

In afara de ratiunile fratesti care stau la baza acestei  “inrolari” surpriza in echipa de specialisti a aeroportului – cum este, de buna seama, si avocata Luminita Tundrea, o apropiata a fratilor Marius si Emil Cristescu -, nu trebuie ignorata si o posibila latura juridica a prezentei fostului judecator la aeroport. Astfel, in conditiile in care Catalin Serban mai are o oarecare trecere la fostii colegi magistrati de la Curtea de Apel Timisoara, toate deciziile favorabile obtinute de juristii aeroportului in dosarele concedierilor colective sau in alte dosare civile aflate pe rolul instantei de apel ar putea fi suspicionate ca fiind efectul al unui discret si eficient trafic de influenta… (Gh. Ilas)

7 thoughts on “FILIERA MASONICA! Fostul judecator Catalin Serban, condamnat pentru acte de coruptie, a ajuns consilier pe probleme juridice al directorului Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara! Aducerea sa la aeroport, o favoare facuta adeptilor locali ai Marelui Arhitect

  1. PREVIZIUNE!
    Dupa 25 de ani de umilinte pentru romani, “domnia” RAULUI in Romania se va incheia prin votul romanilor din 2016!
    Pentru ca in 2016 romanii vor avea de ales doar intre doua tabere politice, si anume:

    1. Actuala clasa politica Mafiota, formata din PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE, PMP, M10, etc.

    2. Alianta (electorala) Anti-Mafia!

    Care dintre aceste tabere i-au umilit pe romani, si care ar trebui sa primeasca voturilor romanilor???

    OBS. Alianta Anti-Mafia este diferita de actuala clasa politica, NU doar prin denumire, ci, esential, prin “lumea” pe care o propune!

    Lumea sustinuta de actuala clasa politica Mafiota are la “temelia” ei actualele juraminte-ritual!

    Lumea propusa de Alianta Anti-Mafia societatii romanesti are la “temelia” ei Juramantul implicatv!

    PS. Romanii si inteligenti si patrioti pot cunoaste TOTUL despre cele doua “lumi” citind “postarea fixata” pe Grupul “Asociatia Romanilor Patrioti”, de pe Facebook, sau Textul de pe blogspotul http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, de pe Google!

  2. Dl Catalin S este un profesionist si cred ca nu e o problema. In schimb directorul aeroportului incearca sa isi cumpere libertatea si mentinerea pe post cu DISPERARE, angajind pe orcine ii promite ca il sprijina. Asa a incercat si cu rectorul Pirtea , dar ghinionul lui ca rectorul si-a deschis ochii si a “dezertat” la timp. E disperare mare….

  3. pt aeroport sau pentru idolu? ca e consilier personal al directorului. poate sa-l consilieze si in privinta femeilor din aeroport pe care le umileste cand e beat, adica de dimineata pana seara 😉

  4. Dl Catalin crede ca se reabiliteaza asa? Se inseala amarnic. Va cade din lac in put. De acolo pleaca impreuna cu idolu direct in puscarie din nou. Mare pacaleala

Leave a Reply