DOSARUL SEX CU MINORE, VIRAL! Cel mai fierbinte dosar al DIICOT Timisoara a ajuns in atentia presei centrale, dar nu si a CSM! Reteaua de prostitutie a lui Paul Manzu si modul in care procurorul conduce ancheta au fost tratate si in emisiunea X-Press de la B1 TV

B1

Dosarul sex cu minore instrumentat de DIICOT Timisoara, prin procuroarea Carmen Martinov, tinde sa devina viral in presa romaneasca, dupa ce a fost preluat de cele mai importante ziare si canale media centrale, fara sa atraga atentia, totusi, si mai marilor justitiei din CSM.


Pana si B1 TV a considerat ca tendinta procurorului de caz de a proteja identitatea unor clienti de lux ai retelei de prostitutie controlata de Paul Manzu – disparut fara urma, pana in prezent – trebuie scoasa in evidenta, aratata cu degetul inspre Inspectia Judiciara din cadrul CSM, pentru ca legea penala sa se aplice uniform tuturor inculpatilor si suspectilor, indiferent de cont sau pozitie sociala.

Astfel, aseara, la emisiunea lui Sabin Orcan, X-Press, au fost prezenti avocatul Florin Kovacs si jurnalistul Malin Bot, care au intrat in culisele acestui dosar complex, chiar daca procuroarea Carmen Martinov a refuzat sa intre in direct pentru a-si spune punctul de vedere vizavi de acuzatiile cu ancheta partinitoare.

“Nu este posibil ca din 15 inculpati, doar patru sa fie dusi la arestare, ceilalti fiind pusi sub control judiciar! De asemenea, tendinta procuroarei Carmen Martinov de a accepta o intelegere cu judecatorul Nicolae Tomus denota modul subiectiv in care este condusa aceasta ancheta”, a subliniat Florin Kovacs, in timp ce jurnalistul Malin Bot a dezvaluit ca, in urma cu cativa ani, a scris despre un caz in care liderul mafiei imobiliare din Timisoara, Ionelas Carpaci, a fost scos basma curata, de acelasi procuror, dupa rapirea si sechestrarea unei persoane.

“Tovarasul de fapta a lui Ionelas Carpaci a luat sapte ani de inchisoare, in timp ce bastanul a fost scos basma curata de catre Carmen Martinov!”, a acuzat Malin Bot. In fata avalansei de acuzatii si dezvaluiri, moderatorul emisiunii s-a intrebat retoric de ce, pana in prezent, Inspectia Judiciara din cadrul CSM nu s-a autosesizat, ca si in alte cazuri, pentru a verifica modul in care este instrumentat dosarul sex cu minore de la Timisoara.

Aceeasi intrebare o adresam si noi mai marilor justitiei din Romania, respectiv cand vor sesiza unitatile de masura diferite folosite de procuror in aceasta ancheta, intrucat este posibil ca pana la reactia asteptata din partea Inspectiei Judiciare sa ne trezim ca procuroarea Martinov va fi recompensata cu functia de sef al DIICOT Timisoara, care va deveni vacanta peste cateva luni. (Gh. Ilas)

One thought on “DOSARUL SEX CU MINORE, VIRAL! Cel mai fierbinte dosar al DIICOT Timisoara a ajuns in atentia presei centrale, dar nu si a CSM! Reteaua de prostitutie a lui Paul Manzu si modul in care procurorul conduce ancheta au fost tratate si in emisiunea X-Press de la B1 TV

  1. Cautati mai bine…in dosarele justitiei timisorene…sa vedeti ce sentinte dau… ( la o cafea )…din razbunare pe fata…dnul procuror Golban…in favoarea lui..santajand.o pe dna procuror NACU…stie el Golban de ce……o are la mana cu sotul dnei de la frontiera…..si cate mai sunt…..

Leave a Reply