ATAC LA ANTENA 3! Milionarul Georgica Cornu o acuza pe realizatoarea Oana Stancu de favorizarea intereselor unui primar din Timis! “Cred ca aceasta emisiune aranjata de domnul primar are ca scop furtul garantiei de buna executie in valoare de 781.605,59 lei”

cornu_impact

Atacat la Antena 3, in emisiunea Oanei Stancu, fara sa i se fi solicitat un punct de vedere vizavi de acuzatiile ce i s-au adus in direct, milionarul banatean Georgica Cornu a solicitat realizatoarei, printr-un drept la replica, corectarea catorva informatii false prezentate in talk-show-ul din seara zilei de 31 iulie.


Sigur ca apriga jurnalista nu a mai facut efortul de a rasfoi documentele ce i-au fost puse la dispozitie de Georgica Cornu, pentru a cunoaste si cealalta fateta a contractului scandalos de la Sannicolau Mare, motiv ce l-a determinat pe asa-zisul “rege al asfaltului” din Banat sa acuze faptul ca atacul televizat la adresa sa ar avea ca scop furtul unei garantii de buna executie in valoare de aproape 800.000 de lei, care inca nu a fost restituita de catre beneficiarul lucrarilor de la Sannicolau Mare.

“Cred ca aceasta emisiune aranjata de domnul primar al orasului Sannicolau Mare are ca scop furtul garantiei de buna executie, retinuta de SC Confort SA, in valoare de 781.605,59 lei. Acesti bani, in mod normal, revin SC Confort SA, si au fost solicitati prin adresa nr. 888/20.03.2014”, considera Cornu.

Adresat direct Oanei Stancu, dreptul sau la replica il vizeaza si pe colaboratorul Antena 3 de la Timisoara, un jurnalist care “a fost angajatul unei firme unde  eram actionar si a fost data afara pentru hotie si minciuna”, dar si pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, arestat si trimis in judecata pentru luare de mita, despre care spune, la fel ca si cazul primarului de Sannicolau Mare, ca “fac rau economiei nationale, Romaniei, comunitatilor pe care le reprezinta si trebuie sa dispara!”.

Referindu-se la contractul de lucrari nr. 23.326/11.10.2011, in valoare de 11.392.525,38 lei, fara TVA, incheiat intre Primaria Orasului Sannicolau Mare si SC Confort SA Timisoara, reziliat printr-un acord de voita la data de 27.09.2012, Georgica Cornu dezvaluie motivul real al retragerii utilajelor de pe santierele deschise in orasul de pe Aranca.

Danut-Groza

oana-stancu

“Stiu de la domnul Caraiman Lucian ca SC Confort SA nu a fost agreata de dl Groza pentru a executa partea de lucrari contractata. Confortul a refuzat sa plateasca comision. Primarul, dl Danut Groza, a facut tot ce a putut pentru a rezilia contractul cu firma Confort SA. Astfel, prin adresa 30.352/27.09.2012 propune SC Confort SA <rezilierea de comun acord a contractului de lucrari nr. 23.326/11.10.2011, incheiat cu SC Confort SA. Nu au fost facturate lucrari care nu au fost executate. In data de 28.09.2012, am fost obligat de dl. Groza pentru a semna un Acord de vointa, nr. 21.065, prin care partile consimt rezilierea contractului 23.326/11.10.2011”, dezvaluie Georgica Cornu, cu precizarea ca lucrarile prezentate in emisiunea de la Antena 3 “sunt lucrari noi, care nu au fost executate niciodata si cu care SC Confort SA nu are nicio legatura”.

In finalul dreptului la replica, dupa ce spune ca a asistat la emisiunea ce i-a fost dedicata si ca-si revine foarte greu din socul minciunilor prezentate, Georgica Cornu ii atrage atentia Oanei Stancu, ca oamenii din jurul ei o pun in situatii jenante. “Imi pare rau ca oamenii din jurul dvs va pun in situatii jenante ca aceasta! Daca ati fi stat de vorba si cu mine, as fi prezentat toate documentele, iar emisiunea dumneavoastra ar fi fost una reusita!”. Din pacate, primarul Danut Groza nu a putut fi contactat pentru a-si spune opinia vizavi de acest drept la replica… (Gh. Ilas)

2 thoughts on “ATAC LA ANTENA 3! Milionarul Georgica Cornu o acuza pe realizatoarea Oana Stancu de favorizarea intereselor unui primar din Timis! “Cred ca aceasta emisiune aranjata de domnul primar are ca scop furtul garantiei de buna executie in valoare de 781.605,59 lei”

  1. bai Cornule, bai nesimtitule…da de datoriile pe care le ai la firmele mai mici, subcontractoare, pe care nu le-ai mai platit, nu spui nimic? esti un gunoi penal!

  2. Bravo dl Cornu, toarnai pe toti care au cerut spaga. Primarul spagar Groza , ANI trebuie sa cerceteze furaciunile lui. Prieteni stiu de ce.

Leave a Reply