ATAC LA NASTASE! Brigitte Sfat a dezvaluit ca este greu sa joci “la dublu” cu fostul tenismen Ilie Nastase! ” Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil!”

sfat

Sotia lui Ilie Nastase, top modelul Brigitte Sfat, a marturisit ca ii este greu sa il tina aproape pe fostul lider mondial in tenis, dar ca incearca sa faca tot ce ii sta in putina ca relatia lor sa continue.


„Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil. Avea pe una, nu stiu cine era. Am aflat cu 2–3 zile inainte de nunta. Am fost distrusa, nu aveam nici un chef, eu radeam la televizor, dar imi venea sa ma zgarii pe ochi, sa imi scot inima din piept.

Am fost necajita tare, necajita… mi-a fost greu, se purta si mai urat cu mine. Ajunsesem sa imi iau fusta din aia mini vara, decolteuri ca sa nu se mai uite la alta, ca el asa e, ii place sa se uite la fete. Asta e el… Eu m-am prins ca, daca imi puneam fuste din alea scurte, nu se mai uita la altele, statea sa ma pazeasca pe mine. Crezi ca eu imi faceam altfel operatia la fata? De asta mi-am facut-o…

Atunci nu am mai vrut sa lucrez la baza sportiva, mi-am dat seama ca eu ma distrug si el se plimba cu altele si eu sunt doar o tipa care munceste. Mi-am dat seama ca trebuie sa fac mai mult pentru mine. Pai, ce faci, tu pui faianta si gresie si te chinui si el isi ia alta nevasta? Am zis, cu limita, stai un pic. Mi-am luat antrenor personal, mi-am facut operatia la fata, pe care nu o faceam in mod normal. Acum nu mai este situatia asta!”, a declarat Brigitte Sfat. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply