PE SURSE! Interlopul Sorin Udrea isi cauta alti avocati, dupa ce aparatorii sai din dosarul lumii interlope n-au reusit sa-l scape de puscarie! “Am fost condamnat pe presupuneri si franturi din convorbiri telefonice!”, acuza cel autointitulat “stapanul orasului”

sorin_udrea

Aflat la un pas de puscarie dupa condamnarea la 6 ani si opt luni de inchisoare in dosarul celei mai periculoase grupari infractionale din Timisoara, interlopul Sorin Udrea pare hotarat sa-si schimbe avocatii.


Cel autointitulat “stapanul orasului”, datorita relatiilor sale in cele mai inalte sfere ale puterii locale, acuza faptul ca a fost condamnat pe nedrept, in ciuda faptului ca a beneficiat de serviciile a doi avocati celebri pentru abilitatea cu care-si salveaza clientii din arest sau de la inchisoare.

“Am avut parte de cea mai mare mascarada a vieții mele. Am fost condamnat pe presupuneri si franturi din convorbiri telefonice. Eu credeam ca judecatorii te condamna pe dovezi clare, plangeri si marturii. La dosarul meu nu exista asa ceva. Daca nu era scandalul ala de la Județean, nu era niciun dosar. Niste oameni din justiția asta oarba au vrut sa isi faca un nume pe spatele nostru. Cine dracu a mai auzit de talharie fara victima? S-o fi talharit singur. Eu nu am nicio problema sa ma duc la puscarie, acum imi fac bagajul si ma duc, dar vreau sa fac puscarie pe fapte dovedite, nu pe presupuneri, si raspund doar pentru ceea ce am facut eu, nu ceea ce au facut altii”, a declarat Udrea jurnalistilor de la sursadevest.ro.

Asadar, dezamagit de serviciile aparatorilor sai, Udrea a intrat, deja, in negocieri cu cativa avocati de renume. pentru a forta o achitare sau, macar, o condamnare cu suspendare in apel.

“Este disperat si vorbeste obsesiv despre faptul ca in dosarul lumii interlope, solutionat recent de Tribunalul Timis si in care a primit 6 ani si opt luni de inchisoare, nu exista probe care sa-l incrimineze direct. Este convins ca procurorii DIICOT l-au facut responsabil, ca instigator, de atacul cu sabia asupra lui Stoiti, din clubul Ibiza, in urma cu doi ani, insa spune ca nu exista nicio dovada in acest sens. Este dezamagit de avocati, care i-au promis, probabil, o pedeapsa mai usoara”, ne-a dezvaluit unul dintre avocatii la care a apelat deja liderul interlop.

In perspectiva apelului, care va fi judecat de Curtea de Apel Timisoara, este posibil ca in apararea lui Udrea sa sara tovarasii sai din prin Bucuresti, respectiv manelistul Dan Bursuc, fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, sau celebrii frati Camataru, si sa-i angajeze un avocat care sa cunoasca toate procedurile legale, inclusiv cele cu aplicare discreta prin culisele instantelor de judecata.

Si nu ne gandim doar la Catalin Dancu, ci si la alti maestri ai barourilor din tara. Reamintim ca Sorin Udrea, impreuna cu alti interlopi, a fost retinut in iunie 2013, in urma unei spectaculoase operatiuni politienesti, chiar in timpul unui meci de fotbal jucat pe un teren de la periferia Timisoarei. A fost pus in libertate dupa patru luni si jumatate de arest preventiv, printr-o decizie a Tribunalului Timis, confirmata de Curtea de Apel Timisoara, judecatorii considerand ca Udrea nu reprezinta niciun fel de pericol social… (Gh. Ilas)

 

2 thoughts on “PE SURSE! Interlopul Sorin Udrea isi cauta alti avocati, dupa ce aparatorii sai din dosarul lumii interlope n-au reusit sa-l scape de puscarie! “Am fost condamnat pe presupuneri si franturi din convorbiri telefonice!”, acuza cel autointitulat “stapanul orasului”

Leave a Reply