SCANDALUL PARIURILOR! Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a anuntat ca 54.000 de romani vor fi amendati pentru ca au pariat, in perioada 10-30 septembrie 2015, pe site-ul bet365.com.

bet12

Romanii care au pariat in intervalul 10-30 septembrie 2015 pe www.bet365.com, vor primi o amenda intre 5.000 si 10.000 de lei, conform reprezentantilor Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. In total, ar fi vorba de 54.000 de pariori.


Portalul bet365.com, cel mai mare operator de pariuri de pe piata romaneasca, obtinuse o licenta temporara in data de 1 octombrie, insa aceasta a fost retrasa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) la doar doua saptamani de la acordare.

Motivul: site-ul nu a blocat accesul clientilor romani dupa 10 septembrie, cand a luat sfarsit perioada de gratie oferita de ONJN pentru intrarea in legalitate. –

“Sanctiunile pentru jucatori vor fi individualizate, cei care au jucat, sa zicem, 50 de lei, nu reprezinta un pericol public”, a precizat Tudor Simota, directorul general la Supraveghere si Control in Oficiul Jocurilor de Noroc.

Pariorii au inceput sa fie “citati” la Oficiu sa ia la cunostinta de aplicarea amenzilor, fiind avertizati ca, daca nu platesc rapid cei 5.000 de lei, li se vor imputa 10.000. Acestia au inceput sa se coalizeze pe facebook si spun ca Oficiul s-a jucat de-a acreditarea si, acuma, vrea să deconteze propria indecizie din buzunarul oamenilor. Ba au interzis Bet365, ba au declarat ca il licentiaza temporar si, mai apoi, au revenit si au suspendat siteul. “Nici daca stateai cu degetul lipit pe F5 n-aveai cum sa afli toate aceste lucruri!”, s-a revoltat un impatimit de pariuri. (Vlad Enciu)

Leave a Reply