POLITIST SPAGAR! Un comisar sef de politie a fost retinut de DNA pentru ca a pretins ca mita un bax de apa minerala, vin si 15 fripturi! “Pentru ca nu avea banii necesari cumpararii acestor produse, denuntatorul i-a inmanat inculpatului 200 de lei!”

dna

Comisarul sef Mirel Mindinica, de la Sectia 11 Politie din Bucuresti, a fost retinut de DNA, dupa ce a fost prins luand mita 190 de lei de la un suspect de furt calificat, de la care anterior ceruse un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi, pentru a-i solutiona favorabil dosarul.


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au retinut, joi, pe Mirel Misu Mindinica, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, si cer Tribunalului Bucuresti arestarea lui preventiva, pe o perioada de 30 de zile, pentru luare de mita.

Potrivit ordonantei de retinere, in 9 noiembrie, ofiterul de politie judiciara Mirel Misu Mindinica a pretins un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi de la o persoana (martor denuntator in aceasta cauza) cercetata pentru furt calificat, careia i-a promis ca va scapa de raspundere penala.

“Intrucat nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, martorul denuntator i-a inmanat inculpatului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei”, au scris procurorii DNA in documentul citat. (Vlad Enciu)

Leave a Reply